AVG Wetgeving

Vanaf 25 mei moeten alle organisaties zich houden aan de nieuwe privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR). Deze wet vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en stelt strengere eisen aan de manier waarop persoonsgegevens worden verwerkt.

De AVG heeft onder andere als doel om individuen meer controle uit te laten oefenen over hun gegevens. Bijvoorbeeld via het recht op om vergeten te worden of het recht op dataportabiliteit, waarbij er gegevens worden  overdragen van de ene organisatie naar de andere.

Hoekman Roestvaststaal verwerkt de persoonsgegevens van klanten en leveranciers. Dit is noodzakelijk om een (verkoop)overeenkomst te kunnen sluiten. Ook maken wij gebruik van derden die gegevens voor ons verwerken.

Binnen onze organisatie zijn wij bezig met de voorbereidingen om aan de nieuwe wetgeving te voldoen. Er worden technische maatregelen getroffen en er wordt gewerkt aan het verder uitbouwen van het beleid. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied, indien dit voor u van belang is.

Heeft u hier nog vragen over, dan kunt u deze uiteraard stellen.

Neem contact op

Meer nieuws

Lassen 2.0

Lassen 2.0

Tig- en Mag laswerk zijn onze meest toegepaste lastechnieken. Met de ISO-3438 en NEN-1090 certificering kunnen wij complex en veeleisend laswerk uitvoeren. Onze ervaring en kennis van RVS en aluminium laswerk is op hoog niveau, daarom hebben we heel weinig richtwerk en afwerking nodig. Las-leidinggevende Albert van Spijker en Rob Schuurman, las coördinator vertellen meer over de lasafdeling van Hoekman RVS

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte