AVG Wetgeving

Vanaf 25 mei moeten alle organisaties zich houden aan de nieuwe privacywetgeving: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR). Deze wet vervangt de huidige Wet bescherming persoonsgegevens en stelt strengere eisen aan de manier waarop persoonsgegevens worden verwerkt.

De AVG heeft onder andere als doel om individuen meer controle uit te laten oefenen over hun gegevens. Bijvoorbeeld via het recht op om vergeten te worden of het recht op dataportabiliteit, waarbij er gegevens worden  overdragen van de ene organisatie naar de andere.

Hoekman Roestvaststaal verwerkt de persoonsgegevens van klanten en leveranciers. Dit is noodzakelijk om een (verkoop)overeenkomst te kunnen sluiten. Ook maken wij gebruik van derden die gegevens voor ons verwerken.

Binnen onze organisatie zijn wij bezig met de voorbereidingen om aan de nieuwe wetgeving te voldoen. Er worden technische maatregelen getroffen en er wordt gewerkt aan het verder uitbouwen van het beleid. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied, indien dit voor u van belang is.

Heeft u hier nog vragen over, dan kunt u deze uiteraard stellen.

Neem contact op

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
KERSTSLUITING 2022

KERSTSLUITING 2022

De Kerstsluiting van Hoekman RVS is van 23 december om 15.00 uur tot 2 januari 2023.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte