Actuele levertijden week 39

In verband met de installatie van een nieuwe lasersnijmachine en een toenemende vraag uit de markt, zien we dat onze huidige snijcapaciteit tot een maximum wordt gevuld. Hierdoor komt onze leverbetrouwbaarheid onder druk te staan. Om een eerlijke verwachting af te geven, zijn wij genoodzaakt om een speling van 1 á 2 werkdagen in te calculeren:

Actuele levertijden

Weborders

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500)3 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten6 - 8 werkdagen

Overige orders

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500)8 werkdagen
XL Lasersnijwerk (Max. 6000 x 2000)10 werkdagen
Zetwerk / Aanvullende bewerkingen12 - 15 werkdagen *
XL zetwerk / Aanvullende bewerkingen15 - 18 werkdagen *
Laswerk / Complete lassamenstellingen20 - 25 werkdagen *

Levertijden gelden ‘af fabriek’, exclusief de dag van bestellen.
Zodra de nieuwe lasersnijmachine meedraait (verwachting week 40/41) zijn wij in staat om de achterstanden in te halen. Naar verwachting kunnen we dan onze levertijden weer bijstellen naar de standaarden die u van ons gewend bent.

Meer nieuws

Uitdagingen & kansen MKB op politieke agenda | Werkbezoek CDA en MKB Nederland

Uitdagingen & kansen MKB op politieke agenda | Werkbezoek CDA en MKB Nederland

Hoe stomen we de mensen klaar voor de banen van de toekomst? Dit was één van de thema's die aan bod kwamtijdens het werkbezoek van Hilde Palland (2e Kamerlid CDA), Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland), Jelle Weever (voorzitter Regio Zwolle) .

Lees meer
Stijgende materiaalprijzen

Stijgende materiaalprijzen

De metaalprijzen zijn de afgelopen periode ongekend hard gestegen. Tegen alle verwachtingen in is het eerste kwartaal veel drukker geweest dan van tevoren werd gedacht. De materiaalbehoefte binnen de EU is groot. De oorzaak hiervan ligt voornamelijk bij de automotive en transportsector, waar meer staal verbruikt wordt dan voorzien. Ook voor de komende maanden zijn de verwachtingen verre van negatief. Gevolg is dat zowel verbruikers als handelaren en servicecenters de markt afstruinen voor materiaal en kopen wat maar voorhanden komt. Schaarste en sterke prijsstijgingen zorgen voor veel activiteit en onrust in de markt. Zolang de schaarste aan materiaal blijft moet de markt rekeninghouden met verder stijgende staalprijzen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte