Aan Configure to Order, ligt modulair ontwerpen ten grondslag | SIEPLO

Het concurrentiespeelveld daagt OEM’ers (Original Equipment Manufacturers) uit om de kostprijs laag te houden. Daarnaast staan flexibiliteit en doorlooptijd onder druk. Hoe kun je dan snel een maatwerkoplossing leveren, binnen acceptabele doorlooptijden en met grip op de kosten? SIEPLO geeft hier antwoord op met het Configure to Order principe.

SIEPLO heeft hun productlijn vertaald naar deze sterke ontwerpstructuur. " Wil je de klant de mogelijkheid geven om zijn product zelf te configureren? Dan is een modulair ontwerp aan de basis noodzakelijk!" 

Lees meer

Meer nieuws

Hoekman Roestvaststaal pakt titel Vechtdal GP

Hoekman Roestvaststaal pakt titel Vechtdal GP

Afgelopen zaterdag vond de eerste editie van de Vechtdal GP plaats in Ommen. Tijdens deze kartrace streden 32 bedrijventeams tegen elkaar om de felbegeerde titel. De snelste rondetijden waren hierbij leidend. Hoekman Roestvaststaal wist de titel te pakken en nam de wisselbeker mee naar Nieuwleusen. Een topprestatie!

Lees meer
Hostelblok voor schoolkinderen in Simpani Nepal

Hostelblok voor schoolkinderen in Simpani Nepal

De Nederlandse stichting Khuska zet zich in om educatie en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden te verbeteren. Namens stichting Khuska zijn Tjerk en Marle afgereisd naar Nepal om daar iets te kunnen betekenen voor de inwoners van Simpani. In het dorp Simpani staat een school die plaats heeft voor circa 350 leerlingen in de leeftijd tussen 5 en 16 jaar. Ook de kinderen in de omliggende dorpen rondom Simpani komen naar deze school. Door het bergachtige gebied, is de school voor deze kinderen lastig te bereiken. Voor sommigen van hen is het soms wel een wandeltocht van 4 uur per dag, heen en terug. Stel je voor, dat je iedere dag van Zwolle naar Kampen moet lopen om naar school te gaan!

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte