€ 3.500,- voor Red een Kind

Afgelopen januari schaatste het Hoekman Schaatsteam de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Met hun deelname zetten zij zich in voor Red een Kind on Ice.


Opbrengst

In totaal is er bijna €3.500 opgehaald door Red een Kind On Ice - schaatsers voor kinderen die leven in armoede. Een deel van dit bedrag is opgehaald door de Hoekman-schaatsers.

Stichting Red een Kind 

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren. Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Dat doet de stichting door gezinnen te helpen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Met de deelname aan Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, werd geld ingezameld voor Red een Kind .

Meer nieuws

Vakantiesluiting?

Vakantiesluiting?

Vakantiedagen en vrije dagen bij Hoekman RVS:

Lees meer
productiehal flexxolutions

De RVS longen van een Flexxolutions DoMeR

Technisch textiel is sterk in ontwikkeling. De afdekdaken van silo's waarin biogas of mest zitten gaan al tot een 54 meter in diameter. Met een dubbellaags-membraan dak kan de temperatuur in de silo beter worden gereguleerd. De RVS long-constructie van Hoekman RVS is hier een belangrijk onderdeel van.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte