€ 3.500,- voor Red een Kind

Afgelopen januari schaatste het Hoekman Schaatsteam de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Met hun deelname zetten zij zich in voor Red een Kind on Ice.


Opbrengst

In totaal is er bijna €3.500 opgehaald door Red een Kind On Ice - schaatsers voor kinderen die leven in armoede. Een deel van dit bedrag is opgehaald door de Hoekman-schaatsers.

Stichting Red een Kind 

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren. Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Dat doet de stichting door gezinnen te helpen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Met de deelname aan Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, werd geld ingezameld voor Red een Kind .

Meer nieuws

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer
Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte