2 VIP kaarten DUTCH GRAND PRIX 2022 voor oplettende volgers

De volgers van onze social media en onze snelheids-campagne maken kans om 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix op zaterdag 3 september te winnen. Zin om samen met je vriend(in), collega of familie pontificaal plaats te nemen op de hoofdtribune? Dan moet je onze social media goed in de gaten houden


Hoekman RVS maakt grote stappen. Wij hebben altijd al een voorsprong in de markt gehad als het gaat om innovatie en digitalisering. Niet voor niets waren wij genomineerd voor de Smart Manufacturing Award 2021. Als innovatie in je bloed zit dan ben je schatplichtig. Wij zijn in voorbereiding op grote ontwikkelingen. Dat gaan wij later met jullie delen.

Voordat we dit doen maak je kans op 2 VIP kaarten voor de Dutch Grand Prix 2022 op zaterdag 3 september. Hoe? Door in ieder geval onze facebook of LinkedIn te volgen. Dan lees je daar vanzelf hoe jij hier kans op kunt maken. 

Meer nieuws

Het fine-tunen van een kantcel

Het fine-tunen van een kantcel

Het instellen van de kantcel via de software programmatuur en life aan de knoppen van de kantcel geven het mooiste kant resultaat. Benjamin van Oenen is al jaren specialist op de kantcel en geeft graag meer inzicht in het werken hiermee.

Lees meer
Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Kwaliteitsbeleid bij Hoekman RVS

Marcel Neijmeiijer is kwaliteitsmanager bij Hoekman RVS waarbij het kwaliteitsbeleid is afgestemd op de klantvraag. Belangrijk hierbij is dat de verwachtingen van de klant worden afgestemd en de toleranties worden afgesproken. Dat is per segment en per klant verschillend. Kwaliteit loopt door de hele organisatie waarbij wij continu kijken waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Onze ISO certificeringen worden jaarlijks gecontroleerd zodat alle procedures en vakmensen gecertificeerd zijn.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte