Groot lasersnijwerk

Lasersnijden van plaatwerk op lengte? Wij zijn uw toeleverancier voor de grotere plaatwerkonderdelen. Met onze groot formaat lasersnijmachine snijden we producten die passen binnen een maximale plaatafmeting van 6m x 2m. Op basis van een fiber lasersnijpoces, snijden wij snel en accuraat enkelstuks, maar ook series uit rvs en aluminium.

Specificaties voor lasersnijwerk

✓ RVS tot 25 mm
✓ Aluminium tot 30 mm
✓ Maximale plaatafmeting 6000 mm x 2000 mm
✓ Geautomatiseerde plaatwissel
✓ Pijlsnel Fiber snijproces met 8 kW laserbron

lasersnijder 6x2 m.
XL lasersnijwerk >6x2 m
Geautomatiseerd lasersnijproces

De lasersnijder verwerkt met hoge snelheid lange en grote onderdelen . De snij-opstelling is uitgerust met automatisering, waardoor een plaat binnen 200 seconden kan worden gewisseld. Dit zorgt ervoor dat er weinig tijd verloren gaat met het beladen en ontladen van de machine en wordt een continue snijproces gewaarborgd. De machine kan achtereenvolgend – door dat er al offline wordt geprogrammeerd – een grote diversiteit aan snijprogramma’s voor verschillende diktes en materiaalsoorten afwerken. De ontwikkelingen op het gebied van fiber lasersnijden hebben een vlucht genomen. Complexe contouren worden moeiteloos gesneden, en braamvorming is tot een minimum teruggebracht.

Zetwerk met lengte

Als toeleverancier van plaatwerkonderdelen verzorgen wij ook het zetten met lengte in eigen huis. Met een tandem kantbankopstelling van LVD, kunnen we in geschakelde vorm plaatwerk met een maximale lengte tot 7 meter buigen. Zeven meter lange profielen zijn op deze wijze perfect door ons te vervaardigen. Door de automatische correctie op de hoeken, is een buiging in één keer goed. Ook onze kantbanken worden offline geprogrammeerd, wordt ook hier gewerkt op basis van hoge efficiëntie. Zodoende is het mogelijk om de doorlooptijden kort te houden.

lasersnijwerk 6x2 m
XL lasersnijwerk
Halffabricaat of complete lassamenstelling?

Hoekman Roestvaststaal gaat nog een stap verder! We beschikken namelijk ook over een volledig uitgeruste lasserij van 1.000 m2. Dit maakt het mogelijk om totaalconcepten bij ons onder te brengen. Maak gebruik van ons plaatwerkspecialisme door uw frame of constructie volledig door ons te laten vervaardigen! Wij zijn in staat mee te denken in het totaalplaatje, zodat met zo min mogelijk bewerkingen een plaatwerkconstructie ontstaat, die voldoet aan de gestelde eisen.

Groot lasersnijwerk uitbesteden?

Wilt u het lasersnijden van plaatwerk aan ons uitbesteden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte