Gecertificeerd RVS laswerk - ISO 3834-2

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gecertificeerd RVS laswerk voor u kan uitvoeren? Hoekman Roestvaststaal is een snelle en betrouwbare toeleverancier van plaatwerk en complete lasconstructies. Wij verzorgen al ruim 30 jaar gecertificeerd RVS laswerk voor machinebouwers en voedingsmiddelenindustrie. Ook bedrijven die werkzaam zijn in de chemie, carrosseriebouw en de medische industrie weten ons te vinden.

Gecertificeerd RVS Laswerk: geautomatiseerd of door vakmensen

RVS laswerk vraagt om een gedegen kennis van het materiaal. Hoekman Roestvaststaal is specialist op het gebied van RVS en duplex. Voor ons gecertificeerd RVS laswerk beschikken wij over vele laswerkplekken met zowel TIG-lastoestellen als MIG-MAG lastoestellen. Onze lassers zijn gecertificeerd conform ISO3834-2,  ISO 6947, ISO 9606 en de NEN-1090 EN. 

laswerk certificaat iso 3834-2

Om meer zekerheid te geven voor laswerk produceren wij volgens de ISO 3834-2 certificatie. Hiermee voldoen we aan de las technische kwaliteitseisen die inzicht geven in het gehele lasproces. Materialen, lasmethodes en procedures staan omschreven en zijn vastgelegd. 

De NEN-EN1090 certificering is verplicht voor bouwkundige constructies, hiermee voldoen wij aan de Europese normering. Er wordt gelast door gecertificeerde lassers en er vindt altijd een visuele inspectie plaats door een gecertificeerde inspecteur.
Omdat wij NEN-EN 1090 gecertificeerd zijn, mogen wij het CE-keurmerk afgeven. De CE-markering houdt in dat de staalconstructie voldoet aan de eisen die hieraan worden gesteld.

Het lassen onder certificering vraagt meer tijd qua voorbereiding en administratie waardoor dit ook een ander lastarief met zich mee kan brengen. 

Daarnaast hebben we de beschikking over een lasrobot die beschikt over de nieuwste updates en die we gebruiken voor grotere series en repeterende werkzaamheden. Door het lassen te automatiseren, kunnen we u een constante kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Hoekman Roestvaststaal

  • Al decennia lang een gedreven en innovatief familiebedrijf
  • Volledige ontzorging, van engineering tot eindproduct
  • Meerdere mogelijkheden tot certificering

Contact opnemen

Heeft u vragen over gecertificeerd RVS laswerk, neem dan gerust contact op. Vanzelfsprekend kunt u ook met andere vragen bij ons terecht. We helpen u graag verder.

Welke plaatwerkoplossing kunnen we jou bieden?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte