RVS machine assemblage

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

RVS machine assemblage

Hoekman Roestvaststaal is niet alleen een snelle en betrouwbare toeleverancier van plaatwerk. Ook voor complete lasconstructies en RVS machine assemblage kunt u bij ons terecht. Wij kunnen het hele productieproces voor u verzorgen, van engineering tot het assembleren van al uw machineonderdelen.

Volledige assemblage voor RVS machines

Het kan u veel tijd besparen als u het samenstellen van RVS halffabricaten uitbesteedt. Laat de machine assemblage over aan Hoekman Roestvaststaal. Dan kunt u zich blijven richten op uw eigen sterke punten. Hoekman Roestvaststaal is gespecialiseerd in de bewerking van RVS en duplex. Wij bezitten de modernste CNC gestuurde machines om RVS te lasersnijden, walsen en kanten. Voor RVS machine assemblage kunt u terecht in onze las- en assemblage afdeling, waar RVS en Alu wordt verwerkt. Nabewerkingen kunnen we voor u uitvoeren. Ook het transport regelen we graag. U heeft er geen omkijken meer naar, kortom samenwerken wij aan uw succes.

De voordelen van Hoekman Roestvaststaal

  • Innovatief familiebedrijf met al zo’n 30 jaar ervaring.
  • Gespecialiseerd in de (na)bewerking van RVS en duplex.
  • Compleet traject van engineering tot RVS machine assemblage.

Advies en contactgegevens

Mocht u advies of meer informatie willen over RVS machine assemblage, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag snel verder.