Werkwijze webportaal

Stappenplan voor het aanvragen van offertes en orders voor snij- en zetwerk

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Werkwijze webportaal

De werkwijze voor gebruik van het online webportaal uitgelegd in 7 stappen met een instructiefilmpje:

Stap 1

Registreer u eenmalig of login op uw bestaande account via https://hoekman.web2quote.eu/

inloggen registreren webportaal


Stap 2

Klik op Maak om een offerte aan te vragen. Bij referentie kiest u een relevante naam waarop u uw aanvraag terug wilt kunnen vinden. Kies vervolgens voor Aanvraagregels maken.

Prijs voor snijwerk en kantwerk


Stap 3

Upload uw gewenste Step.- of DXF-file(s). Bij kantbewerkingen stuurt u ook altijd een PDF-file mee met dezelfde bestandsnaam als de Step-file. Zorg ervoor dat uw bestanden voldoen aan de gevraagde voorwaarden voor orders via het webportaal. Het is ook mogelijk om eerder gebruikte bestanden te gebruiken als basis voor een nieuwe offerte door middel van van de knop Hergebruik. Heeft u uw gewenste bestanden geselecteerd? Kies voor Afsluiten.

Uploaden file stap 3


Stap 4

Door de aanmaakregel te selecteren ziet u gelijk de plaatuitslag die het systeem heeft gegenereerd. Met de knop Wijzig kunt u per geuploade file het materiaal, de dikte en het aantal aanpassen. Met Sel en All kunt u kiezen om voor meerdere regels tegelijk een aanpassing door te voeren. Vergeet ook niet om de slijprichting te bepalen bij Oriëntatie.

Wijzigen van dikte en materiaal


Stap 5

Het is mogelijk om verdere nabewerkingen uit te laten voeren, naast snij- en zetwerk. Hiervoor voegt u een PDF toe met een gelijknamige bestandsnaam als de CAD-file en zet u een vinkje bij nabewerking. Let op; het systeem kan in dit geval niet automatisch een offerte genereren. Uw calculatie wordt doorgespeeld naar de calculatie- en verkoopafdeling die het vervolgtraject voor de offerte oppakt. De levertijden kunnen zodoende afwijken van de gecommuniceerde levertijden in het webportaal. Is uw aanvraag naar tevredenheid, dan klikt u op Opslaan.

Kies voor een extra nabewerking stap 5


Stap 6

Bevestig uw offerte-aanvraag door rechts op de blauwe knop te drukken. U ontvangt binnen enkele minuten uw offerte in de mailbox.

aanvraag bevestigen stap 6


Stap 7

U kunt uw ontvangen offerte bevestigen met gebruik van de knop Order. Zet een vinkje om te bevestigen dat u de leveringsvoorwaarden heeft gelezen en hiermee instemt. Ook heeft u hier nog de mogelijkheid om een aangepaste referentie op te geven voor uw order (bijv. het inkoopnr.). De opdracht wordt verwerkt en gelijk naar de lasersnijmachine gestuurd. U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging met de verwachte levertijd.

Offerte omzetten in order stap 7


Instructiefilmpje webportaal

Contact opnemen

Heeft u nog vragen met betrekking tot het webportaal, het aanvragen van online offertes en orders of de aanlevervoorwaarden? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?