Online offerte aanvragen

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Online offerte aanvragen

Voor het lasersnijden en zetten van RVS, staal en aluminium tot diktes van 25mm kunt u eenvoudig prijzen opvragen via het webportaal. Het webportaal is geschikt voor DXF-bestanden en STEP-files. De software heeft 3D-herkenning op basis van een STEP-bestand, wat het mogelijk maakt om gelijk een prijs voor kantwerk te calculeren. Is de offerte akkoord? Dan geeft u deze eenvoudig via het webportaal in opdracht!

Inloggen Registreren


Online offerte voor snij- en zetwerk

✔ Snel een offerte in de mailbox
✔ DXF én Steps uploaden
✔ Online uw snij- en zetwerk bestellen
✔ Lasersnijwerk in 3 werkdagen gereed (excl. de dag van bestellen)
✔ Zetwerk in 5 – 7 werkdagen gereed (excl. de dag van bestellen)


Hoe werkt het webportaal?

De software kan op basis van uw DXF of STEP automatisch een prijs voor lasersnijden en CNC-kanten berekenen. In de richtlijnen en voorwaarden staat beschreven waar uw aanvraag aan dient te voldoen. Om uw aanvraag geautomatiseerd af te kunnen handelen is het van belang dat uw aanvraag voldoet aan de voorwaarden en richtlijnen, anders kan deze niet worden verwerkt.

Richtlijnen en voorwaarden


Account aanmaken

Om gebruik te maken van het webportaal dient u een account aan te maken. Om de koppeling met uw firma te leggen heeft u hierbij een geldig BTW-nummer nodig. Het is mogelijk om voor meerdere gebruikers binnen uw firma een account aan te maken. U kunt alle lopende aanvragen binnen uw bedrijf inzien, zodat u exact van elkaar weet wat er speelt.

Registreren


Bestellen en levering

Opdrachten via het webportaal kunnen door de hoge mate van automatisering met korte levertijden bij u worden geleverd. Met dezelfde reden is het niet meer mogelijk om aanvragen die u in opdracht heeft gegeven te annuleren.

Actuele levertijden


Hulp en ondersteuning voor het webportaal

Heeft u ondersteuning nodig? Of wilt u weten waarom een aanvraag niet geautomatiseerd wordt afgehandeld? Het verkoopteam helpt u graag verder.

Contact opnemen