test

Pagina om bepaalde zaken te testen, staat op no-index dus zal niet gevonden worden in de zoekmachines.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief Meer over lasersnijden

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

test

 

Actuele levertijden

Een kijkje in de wereld van een vooruitstrevend bedrijf dat metaal verwerkt, met een speciale focus op roestvaststaal. Automatisering van productieprocessen zorgt ervoor dat wij als betrouwbaar toeleverancier van lasergesneden of watergesneden plaatwerk onze klanten diverse industrieën snel van kwaliteitsproducten kunnen voorzien, mét of zonder kantbewerkingen. Maar ook als totaalleverancier denken wij met het samenstellen van een totaaloplossing of lasconstructie met complete nabehandeling.

Toeleverancier in plaatwerk

Hoekman Roestvaststaal  in Nieuwleusen toeleverancier van  plaatwerk, kantwerk tot complete lasconstructies en totaaloplossingen, waarbij ons specialisme ligt binnen het materiaal rvs. Door continu te zoeken naar verbeteringen en innovaties in automatisering, productieprocessen en bewerkingstechnieken zijn wij in staat om kwalitatief goede producten te leveren, binnen korte levertijden en tegen een goede prijs. Als modern en klantgericht bedrijf helpen wij onze klant op weg helpen om tot gedegen eindproducten te komen. Kennis en kunde van onze mensen zijn hierbij belangrijke factoren. Ben je op zoek naar een leerzame stage? Wij begeleiden je graag om een vakprofessional te worden. Bij ons ben je nooit uitgeleerd!

Wat wij doen voor onze klanten:

 

www.hoekman-rvs.nlOnline offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk aanvragen via het online webportaal

Sinds kort maken we gebruik van nieuwe software voor het online webportaal. Een groot voordeel is dat u naast snijwerk ook 3D-files voor kantwerk aan kunt leveren.

Voor u begint met uw online aanvraag, wijzen wij u op de voorwaarden waar uw aanvraag aan moet voldoen.

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?