Rvs bewerken

Wilt u RVS verwerken in uw eindproduct? Voor het (na)bewerken van RVS voor toepassing in uw eigen productie zijn wij uw professionele toeleverancier!

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Rvs bewerken

Wilt u rvs (roestvaststaal) laten bewerken? Dan bent u bij Hoekman-Roestvaststaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van rvs en kunnen diverse bewerkingen voor u uitvoeren.

Mogelijkheden voor rvs bewerken

Hoekman-Roestvaststaal heeft veel bewerkingen in eigen huis, waardoor wij snel kunnen schakelen en zo houden we de kwaliteit in eigen hand. Tevens zorgt dit voor een korte doorlooptijd, wat resulteert in een goede levertijd en leverbetrouwbaarheid. 

Bij ons kunt u verschillende  bewerkingen kiezen om uw rvs te laten bewerken:

Ook voor nabewerking kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij de producten afwerken door middel van trommelen, slijpen, borstelen, poedercoaten, elektrolytisch polijsten en Keramisch parelen, volbadbeitsen.

Kwaliteit van Hoekman Roestvaststaal

Hoekman Roestvaststaal investeert in gereedschappen, machines en kennis van alle werknemers. Zo vindt u bij ons de beste machines voor rvs bewerken en volgen de medewerkers jaarlijks opleidingen. Alle medewerkers hebben een speciale rvs cursus gevolgd, waardoor wij u vakkundig van dienst kunnen zijn. Wij hebben zelfs een kwaliteitsmedewerker in dienst en werken met een Iso 9001-2008 systeem. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en snelle levering.

Waarom rvs bewerken bij Hoekman-Roestvaststaal:

  • Decenia lange ervaring
  • Nieuwste bewerkingstechnieken
  • Vakkundig personeel
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Heeft u een vraag over rvs bewerken of wilt u een aanvraag doen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!