Plaatbewerking

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Plaatbewerking

Heeft u plaatwerk dat gebogen of gesneden moet worden? Hoekman-Roestvaststaal heeft vele mogelijkheden op het gebied van plaatwerkbewerkingen. Met onze jarenlange ervaring bewerken wij uw plaatwerk naar wens.

Mogelijkheden voor plaatbewerking

Hoekman-Roestvaststaal is dé specialist in roestvaststaal. Maar ook andere materialen kunnen wij vakkundig voor u bewerken. Zo kunnen wij de volgende plaatbewerkingen uitvoeren:

Geavanceerde machines voor uw plaatbewerking

Voor plaatbewerking gebruiken wij geavanceerde machines. Zo behoort onze lasersnijmachine tot één van de beste machines van dit moment. De machine kan 24/7 snijden, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Ook kunnen wij zorgen voor de nabewerking van uw producten. Ontbramen, borstelen, slijpen, beitsen en lakspuiten zijn bijvoorbeeld veel voorkomende eindafwerkingen.

Vakkundig personeel

Bij ons kunt u terecht voor het gehele proces van de plaatbewerking: van idee tot eindproduct. Onze adviseurs, ontwerpers en constructeurs denken met u mee op het gebied van materiaalkeuze, kleur en wijze van afwerking en montage. Ook kunt u bij ons rekenen op vakmensen. Dankzij jaarlijks opleidingen zorgen wij voor een hoog niveau van kennis en expertise op het gebied van plaatbewerking.

Heeft u vragen over plaatbewerking of wilt u een offerte aanvragen. Via ons contactformulier kunt u ons bereiken. We beantwoorden graag uw vragen.Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?