Missie en Visie

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Missie en Visie

Gedreven door passie en vakmanschap wil Hoekman Roestvaststaal toeleverancier zijn van halffabricaten en van seriematige plaatwerkoplossingen. Door continu te zoeken naar verbeteringen en innovaties in automatisering, productieprocessen en bewerkingen is Hoekman Roestvaststaal een specialist op het gebied van roestvaststaaloplossingen.

Niet alleen onze machines en software zijn een belangrijk onderdeel van ons roestvaststaalspecialisme. De kennis en expertise van onze medewerkers maken een belangrijk onderdeel uit van uw en onze continuïteit en resultaat. Ons streven is om niet de grootste, maar wel de beste te zijn in ons vakgebied. Zeker als het gaat om klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid. Zo verdienen wij het vertrouwen van onze klanten en toeleveranciers.

De eindgebruiker in de productieketen verandert, mede door de invloed van online activiteiten. Nieuwe producten en productvernieuwingen volgen elkaar steeds sneller op. Hoekman Roestvaststaal is zich bewust van zijn positie in de productieketen. Daarom is Hoekman Roestvaststaal altijd opzoek naar verbetering in processen en technieken.