Transport

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Transport

Zodra uw product gereed is voor transport, ontvangt u van Hoekman Roestvaststaal een melding per email of telefoon. 
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het transporteren van uw order:

✔ U haalt de orders af

✔ U wilt uw orders laten bezorgen

✔ U bepaalt de verzendwijze voor de desbetreffende order

 

Verzendwijze

Het is mogelijk om uw producten bij ons af te halen (Af fabriek) of door ons bij u op de gewenste locatie te laten bezorgen (FCA). Wij houden uw voorkeur bij in ons systeem. Dit is een blijvende verzendwijze (totdat u anders besluit). Wijzigt uw voorkeur? Laat het dan even weten, dan passen we dit gelijk voor u aan. Varieert de verzendwijze voor u per order, dan is het belangrijk dat wij per order op de hoogte worden gesteld! Het is altijd mogelijk om bij de gereedmelding van uw order te besluiten deze door ons te laten transporteren.

Eigen bezorgdienst

Wij hebben een eigen haal- en bezorgdienst, als verlengstuk van onze klantgerichte service. Het transport van krasgevoelige producten, hoeft daardoor niet meer te worden uitbesteed. Voor het verzenden van pakketten en pallets schakelt Hoekman Roestvaststaal een vaste expediteur in: Timmerman Transport B.V. uit Staphorst. Zij zijn in de loop der jaren een betrouwbare partner gebleken in het op tijd leveren van onze zendingen in binnen- en buitenland.

Hoekman Roestvaststaal beschikt over:

✔ Een kleine vrachtauto met laadbak van 6,50 m x 2,20 m x 2,00m (l x b x h)

✔ Aanhangwagens met laadbak van  6,00 m x 2,30 m (l x b)

✔ Aanhangwagen met afneembare huif van 4,05 m x 2,00m x 2,30m (l x b x h)

✔ Een verlengde bestelbus

✔ Kleine bestelbus

Transport en transportkosten

Bij orders die u online bestelt, ontvangt altijd overzicht van de transportkosten op uw offerte, mits u de orders standaard door ons laat versturen. De transportkosten worden bepaald op basis van de lengte en het gewicht. Als wij op uw adres afleveren, berekenen we alleen de vervoerskosten door, zonder opslagkosten. Wanneer wij de zending via de transporteur laten verlopen, belasten we deze kosten aan u door. We zorgen we er altijd voor dat we de transportkosten voor u zo laag mogelijk houden.

Leverdatum op de orderbevestiging

U vindt de leverdatum op uw orderbevestiging. Deze leverdatum is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat uw order op deze datum bij ons gereed is. Indien de producten nog vervoerd dienen te worden, komt hier een dag extra bij. Wij doen altijd ons best om de gecommuniceerde leverdatum te halen. Bent u afhankelijk van de leverdatum, dan vernemen wij het graag zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden op dat moment zijn. Bekijk ook de actuele levertijden.

Meer weten over de mogelijkheden voor transport?

Wilt u weten of het mogelijk is om uw product te bezorgen of heeft u vragen over het transport en de transportkosten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.