Hoekman Roestvaststaal

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Hoekman Roestvaststaal

Vandaag de dag is Hoekman Roestvaststaal een modern bedrijf gevestigd aan de Rollecate 31 in Nieuwleusen.

 

Het bedrijf heeft ongeveer 45 medewerkers in dienst. Alle medewerkers binnen het bedrijf volgen jaarlijks opleidingen. Daarnaast volgen alle medewerkers ook een cursus speciaal over rvs. Onze medewerkers weten precies hoe rvs reageert en waar op gelet moet worden. Zo waarborgen wij de kwaliteit en kan u rekenen op kennis en expertise.

 

In 1997 zijn wij begonnen met het lasersnijden. Nu is het lasersnijden niet meer weg te denken binnen Hoekman Roestvaststaal. Momenteel hebben wij twee volledig geautomatiseerde lasersnijmachines staan. Met onze lasersnijmachines kunnen wij roestvaststaal (met en zonder folie), aluminium (met en zonder folie) en staal verwerken. Naast platen snijden wij ook kokers en buizen. Wilt u dat er na het lasersnijden nog een bewerking aan het product zoals; zetten, draad tappen of slijpen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hoekman Roestvaststaal investeert in de beste machines en de nieuwste technologieën. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en perfectie voor een eerlijke prijs.

 

Waarom Hoekman Roestvaststaal B.V.?

✔ Specialist in roestvaststaal

✔ Een familiebedrijf

✔ De klant staat centraal

✔ Adviserende rol

✔ Samenwerken met onze klant aan succesOnline offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk aanvragen via het online webportaal

Sinds kort maken we gebruik van nieuwe software voor het online webportaal. Een groot voordeel is dat u naast snijwerk ook 3D-files voor kantwerk aan kunt leveren.

Voor u begint met uw online aanvraag, wijzen wij u op de voorwaarden waar uw aanvraag aan moet voldoen.

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?