Bestellen en levering

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Bestellen en levering

U kunt offertes opvragen en bestellingen plaatsen via de mail of in het webportaal. De verwachte levertijden vindt u hieronder. De dag van bestellen wordt niet meegerekend. De leverdatum op de orderbevestiging is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat de order dan bij ons klaar ligt voor transport. De order afhalen is natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt altijd een melding van ons als de order gereed is.

Levertijden webportaal

Lasersnijwerk5 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten9 werkdagen

Levertijden

Lasersnijwerk9 werkdagen
Lasersnijwerk + aanvullende bewerkingen12 werkdagen
Watersnijden7 werkdagen
Watersnijden + aanvullende bewerkingen10 -12 werkdagen
Complete lassamenstellingen en totaalproducten20 - 25 werkdagen

Let op: Door machine-uitval en een onverwacht hoge orderintake hebben wij onze levertijden naar boven bij moeten stellen. Wij verwachten hier nog ca. 1,5 week hinder van te ondervinden, voordat wij de levertijden weer aan kunnen passen naar de standaard. Daarnaast wordt momenteel gewerkt aan het inzetbaar maken van een extra lasersnijmachine, waardoor onze totale capaciteit verhoogd wordt.

Offertes en bestellingen via het webportaal

De snelste weg om een offerte voor lasersnijwerk en zetwerk aan te vragen is via het webportaal. Op basis van uw DXF.- of STEP.-files ontvangt u al binnen enkele minuten uw offerte. Vervolgens is het mogelijk om via het webportaal de offerte in opdracht te geven. Door de automatisering kunnen we korte levertijden hanteren, zoals hierboven vermeld. U dient een gebruikersaccount te hebben of aan te maken. Leest u voordat u begint de voorwaarden en richtlijnen waaraan uw webaanvraag dient te voldoen en bekijk de werkwijze.

Offertes aanvragen per mail

Offerte-aanvragen kunt u ook mailen naar: calculatie@hoekman-rvs.nl.  Op dit moment kunt u binnen ca. 2 werkdagen een reactie verwachten.

Bestellingen doorgeven per mail

Een order in productie geven? Mail dan naar: bestelling@hoekman-rvs.nl. Gelieve refereren naar uw offerte-nummer of een eerdere opdracht indien mogelijk. U ontvangt ca. binnen 1 tot 2 werkdagen de opdrachtbevestiging met hierop de verwachte leverdatum.

Uw order verzenden

Is uw order gereed? Dan ontvangt u bericht van ons en kunt u uw order afhalen. Ook kunnen wij het transport voor u verzorgen.