Bestellen en levering

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Bestellen en levering

U kunt offertes opvragen en bestellingen plaatsen via de mail of in het webportaal. De verwachte levertijden vindt u hieronder. De dag van bestellen wordt niet meegerekend. De leverdatum op de orderbevestiging is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat de order dan bij ons klaar ligt voor transport. U ontvangt altijd een melding van ons als de order gereed is.

Levertijden

Lasersnijwerk5 werkdagen
Lasersnijwerk + aanvullende bewerkingen9 - 10 werkdagen
Watersnijden7 werkdagen
Watersnijden + aanvullende bewerkingen10 - 12 werkdagen
Complete lassamenstellingen en totaalproducten15 - 20

Levertijden webportaal

Lasersnijwerk3 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten7 werkdagen

Offertes en bestellingen via de mail

Offerte-aanvragen kunt u mailen naar: calculatie@hoekman-rvs.nl. Ca. binnen 3 werkdagen ontvangt u een reactie op uw aanvraag.
Een order in productie geven? Mail dan naar: bestelling@hoekman-rvs.nl. Gelieve refereren naar uw offerte-nummer of een eerdere opdracht indien mogelijk. U ontvangt ca. binnen 1 werkdag de opdrachtbevestiging met hierop de verwachte leverdatum.

Offertes en bestellingen via het webportaal

De snelste weg om een offerte voor lasersnijwerk en zetwerk aan te vragen is via het webportaal. Op basis van uw DXF.- of STEP.-files ontvangt u al binnen enkele minuten uw offerte. Vervolgens is het mogelijk om via het webportaal de offerte in opdracht te geven. U dient hiervoor wel een gebruikersaccount te hebben of aan te maken. Leest u voordat u begint de voorwaarden en richtlijnen waaraan uw webaanvraag dient te voldoen en bekijk de werkwijze.

Uw order verzenden

Is uw order gereed? Dan ontvangt u bericht van ons en kunt u uw order afhalen. Ook kunnen wij het transport voor u verzorgen.