Bestellen en levering

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Bestellen en levering

U kunt offertes opvragen en bestellingen plaatsen via de mail of in het webportaal. De verwachte levertijden vindt u hieronder. De dag van bestellen wordt niet meegerekend. De leverdatum op de orderbevestiging is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat de order dan bij ons klaar ligt voor transport. U ontvangt altijd een melding van ons als de order gereed is.

Levertijden

Lasersnijwerk5 werkdagen
Lasersnijwerk + aanvullende bewerkingen20 werkdagen
Watersnijden7 werkdagen
Watersnijden + aanvullende bewerkingen10 -20 werkdagen (zetwerk zorgt voor langere levertijd)
Complete lassamenstellingen en totaalproducten25 - 30 werkdagen

Levertijden webportaal

Lasersnijwerk3 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten7 werkdagen

Bestellingen doorgeven per mail

Een order in productie geven? Mail dan naar: bestelling@hoekman-rvs.nl. Gelieve refereren naar uw offerte-nummer of een eerdere opdracht indien mogelijk. U ontvangt ca. binnen 1 werkdag de opdrachtbevestiging met hierop de verwachte leverdatum.

Offertes aanvragen per mail

Offerte-aanvragen kunt u mailen naar: calculatie@hoekman-rvs.nl. Gezien het grote aantal aanvragen dat momenteel dagelijks binnenkomt, lukt het niet om binnen de maximale streefreactietijd van 2 werkdagen te blijven. De reactietijd is momenteel 3 tot 5 werkdagen.

Offertes en bestellingen via het webportaal

De snelste weg om een offerte voor lasersnijwerk en zetwerk aan te vragen is via het webportaal. Op basis van uw DXF.- of STEP.-files ontvangt u al binnen enkele minuten uw offerte. Vervolgens is het mogelijk om via het webportaal de offerte in opdracht te geven. U dient hiervoor wel een gebruikersaccount te hebben of aan te maken. Leest u voordat u begint de voorwaarden en richtlijnen waaraan uw webaanvraag dient te voldoen en bekijk de werkwijze.

Uw order verzenden

Is uw order gereed? Dan ontvangt u bericht van ons en kunt u uw order afhalen. Ook kunnen wij het transport voor u verzorgen.