Bestellen en levering

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Bestellen en levering

U kunt offertes opvragen en bestellingen plaatsen via de mail of in het webportaal. Een indicatie van de levertijden vindt u hieronder. De dag van bestellen wordt niet meegerekend. De leverdatum op de orderbevestiging is altijd ‘af fabriek’; dit houdt in dat de order dan bij ons klaar ligt voor transport. De order afhalen is natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt altijd een melding van ons als de order gereed is.

Levertijden webportaal

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500)3 werkdagen
Lasersnijwerk + CNC-kanten6 werkdagen

Levertijden

Lasersnijwerk (Max. 3000 x 1500)5 werkdagen
XL Lasersnijwerk (Max. 6000 x 2000)8 werkdagen
Zetwerk / Aanvullende bewerkingen8 - 13 werkdagen *
XL zetwerk / Aanvullende bewerkingen13 - 16 werkdagen *
Laswerk / Complete lassamenstellingen 15 - 20 werkdagen *

* Bestellingen en offerte-aanvragen die worden voorzien van 3D stepfiles kunnen sneller worden verwerkt en met een kortere doorlooptijd in productie worden genomen. Ook onderdelen die wij al eerder voor u hebben gemaakt behoeven niet nogmaals te worden uitgewerkt, met een kortere levertijd als resultaat.

Online offertes en bestellingen

De snelste weg om een offerte voor lasersnijwerk en zetwerk aan te vragen is via het webportaal. Op basis van uw DXF.- of STEP.-files ontvangt u al binnen enkele minuten uw offerte. Vervolgens is het mogelijk om via het webportaal de offerte in opdracht te geven. Door de automatisering kunnen we korte levertijden hanteren, zoals hierboven vermeld. U dient een gebruikersaccount te hebben of aan te maken. Leest u voordat u begint de voorwaarden en richtlijnen waaraan uw webaanvraag dient te voldoen en bekijk de werkwijze.

Inloggen Registreren

Offertes aanvragen per mail

Offerte-aanvragen kunt u ook mailen naar: calculatie@hoekman-rvs.nl.  Op dit moment kunt u binnen ca. 2 werkdagen een reactie verwachten.

Bestellingen doorgeven per mail

Een order in productie geven? Mail dan naar: bestelling@hoekman-rvs.nl. U ontvangt ca. binnen 1 tot 2 werkdagen de opdrachtbevestiging met hierop de verwachte leverdatum.Wilt u indien mogelijk verwijzen naar een historisch artikel-, order- of offertenummer.

Uw order verzenden

Is uw order gereed? Dan ontvangt u bericht van ons en kunt u uw order afhalen. Ook kunnen wij het transport voor u verzorgen.