Over ons

Wat ooit begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke totaalleverancier voor een diversiteit aan bedrijven in verschillende sectoren waar metaalproducten worden verwerkt.

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Over ons

Al sinds 1986 maakt Hoekman metaalproducten in Nieuwleusen. Wat ooit begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke totaalleverancier voor een diversiteit aan bedrijven in verschillende sectoren waar metaalproducten worden verwerkt. Gaandeweg hebben wij ons gespecialiseerd in het bewerken van het materiaal RVS. Met een team van ruim 60 collega’s werken wij samen met u aan uw projecten. We hebben de mogelijkheid grote projecten aan te gaan, maar helpen u even graag met het produceren van dat ene onderdeel dat u snel nodig heeft. Want nog altijd heeft ons bedrijf een familiair karakter, waar de klant centraal staat!

Ons bedrijf; Hoekman Roestvaststaal

Wenst u een volledig product te laten maken of juist alleen een onderdeel? Hoekman Roestvaststaal kan het allemaal voor u verzorgen. Wij voeren verschillende bewerkingen in eigen huis uit, van lasersnijden en CNC-kanten tot complete lasconstructies. Hierdoor is het mogelijk om u als klant goed te bedienen maar ook te ontzorgen, van het begin tot het eind. Als toeleverancier van plaatwerk en totaalleverancier van las- en constructiewerk willen wij samen met u uw projecten aangaan en met onze expertise daar waarde aan toevoegen. Binnen Hoekman Roestvaststaal zoeken we altijd naar verbetering in producten en processen. Wij zijn in staat mee te denken en een gedeelte van het productieproces van de klant over te nemen, zodat wij echt een verlengstuk zijn van onze klant. Ook het stukje toeleveren van onderdelen, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en een goede prijs de belangrijkste aspecten zijn, blijft één van onze sterke punten.

 

Onze Kernwaarden

Specialist in Roestvaststaal

In de beginjaren hielden wij ons bezig met metaalbewerking in de breedste zin van het woord. We wilden aan alle vraag van onze klanten voldoen. Maar je kunt niet overal even goed in zijn en er ontbrak focus. Daarom zijn wij ons de laatste jaren gaan specialiseren op het gebied van rvs. Hierbij hebben wij de combinatie gelegd tussen het beheersen van de productieprocessen, automatisering en het materiaal rvs. Onze klanten sluiten hierbij aan, dit zijn voornamelijk bedrijven met een eigen product of machine, (deels) bestaand uit rvs.

Familiebedrijf

Gert en heleen hoekman
Waar wij ontzettend trots op zijn, is dat ondanks de groei en ontwikkeling in het bedrijf, de familiaire sfeer behouden is gebleven. Het bedrijf bestaat inmiddels uit ruim 50 medewerkers, met Gert en Heleen Hoekman (broer & zus) aan het roer. Gert met zijn sterke drive om te blijven innoveren en automatiseren om als bedrijf toekomstproof te zijn. Heleen met haar kracht om te investeren in medewerkers en hun capaciteiten, mét behoud van het Hoekman-gevoel. Inmiddels zijn er al vele jubilea van collega’s gevierd.

Klant staat centraal

Het lijkt heel logisch om als bedrijf een klant centraal te stellen. Zonder klanten immers geen werk én geen inkomsten. Toch blijkt het in de praktijk door de dagelijkse werkzaamheden, drukte en andere factoren toch wel eens lastig. Ons streven is om altijd onze klant centraal te stellen en er af en toe bij stil te staan dat ons bedrijf zonder onze klanten geen bestaansrecht heeft. Om met onze klant geschiedenis te schrijven en een toekomst op te bouwen, willen wij daarom investeren in een langdurige klantrelatie. U bent belangrijk voor ons!
klant staat centraal

Adviserende totaalleverancier

adviserende totaalleverancier
U bent specialist in het eindproduct dat u ontwikkelt en vermarkt. Wij zijn specialist op het gebied van het bewerkingsproces voor de rvs-onderdelen die u daarbij nodig heeft. Door de veelzijdigheid in de projecten die klanten ons door de jaren heen hebben toevertrouwd, weten we waar de valkuilen liggen, of waar juist efficiëntieslagen mogelijk zijn. Een constructie of samenstelling maken met plaatwerk als basis? Wij voegen graag waarde toe met de inbreng van onze kennis. U kunt uitgaan van een eerlijk advies, ook wanneer wij als leverancier niet bij u passen, zullen wij hier eerlijk in zijn.

Samenwerken aan succes

De vraag aan het einde van de productieketen is veranderd. Met een wereld die continu met elkaar in verbinding staat, kan informatie snel worden ingewonnen en gedeeld. Voor de eindgebruiker ligt alles binnen handbereik! De gevraagde snelheid en flexibiliteit vraagt om veel aanpassingsvermogen van mensen en bedrijven, al in het begin van de keten. Wat u vandaag nog niet kunt, kan de concurrent morgen misschien al wel. Door van elkaar te leren, kunnen we elkaar versterken. Als uw positie versterkt en uw afzetmarkt vergroot, draagt u indirect mee aan ons succes. Uiteraard doen wij dan ons uiterste best voor u!
samenwerken aan succes


Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?