Oriëntatie

Hoe geef ik aan welke slijprichting mijn product mee moet krijgen?

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Oriëntatie

 

Bij geslepen materiaal is het mogelijk om de gewenste slijprichting op uw product aan te geven. Dit houdt in dat u kunt meegeven hoe uw product uit de plaat georiënteerd dient te worden. Op basis van de getoonde uitslag die u in het webportaal ziet, geeft u bij de functie “oriëntatie” aan welke richting gehanteerd dient te worden.

Enkel bij geslepen materialen wordt rekening gehouden met de door u aangegeven richting!

Hoe geef ik de slijprichting aan?

Bij geslepen materiaal kunt u in het webportaal de functie oriëntatie gebruiken om de slijprichting te bepalen. Bij STEP-bestanden vragen wij u ook altijd een PDF mee te sturen met extra informatie, indien deze voor u van belang is.  Bij ongeslepen materiaal gaan wij er standaard vanuit dat wij het product vrij mogen roteren. Wanneer een snij-onderdelen in een ongeslepen materiaalsoort aanvraagt,  vragen wij u een pdf of opmerking mee te sturen als de oriëntatie van het product uit de plaat tóch belangrijk voor u is.

Oriëntatie t.o.v. getoonde uitslag – Niet roteren

Niet roteren oriëntatie functie

Oriëntatie t.o.v. getoonde uitslag – 90 graden roteren

90 graden roteren oriëntatiefunctie

Oriëntatie t.o.v. getoonde uitslag – Vrij roteren

vrij roteren uit de plaat

In ons webportaal kunt u eenvoudig 2D en 3D tekeningen uploaden voor  het lasersnijden en kanten van een product uit RVS, staal of aluminium. Wij adviseren u de voorwaarden door te lezen, alvorens u een aanvraag plaatst. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?