Van Hool: Industriële voertuigen en opleggers

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Van Hool: Industriële voertuigen en opleggers

 

Elegantie en efficiëntie in transport. Daar staat Van Hool – de Belgische producent van bussen en industriële voertuigen – voor. Op jaarbasis worden er zo’n 1400 bussen en 3000 opleggers, tankwagens en andere industriële voertuigen geproduceerd. Met deze aantallen is van Hool één van Europa’s grootste fabrikanten in de sector.

De kracht van Van Hool

De principes om constructiestandaarden door te voeren en tóch maatwerk te kunnen leveren gaan bij Van Hool hand in hand. Dankzij deze op het eerste gezicht tegengestelde principes, kan Van Hool niet alleen grote series leveren, maar ook flexibel produceren aan de hand van klantbehoeften. Want voor de diversiteit aan markten waaraan van Hool levert, gelden specifieke wensen en eisen, die door wet- en regelgeving ook nog eens per land kunnen variëren.

Tankwagen met rvs kast

 

Het aanbod van de bedrijfswagenafdeling bestaat uit een breed scala aan voertuigen, waaronder huif- en schuifzeilopleggers, tank- en bulkwagens, tank- en bulkcontainers, afzettanks, afzetkasten en containerchassis. Binnen dit aanbod is daarnaast een grote verscheidenheid in uitvoeringen, uitgerust met de laatste technologieën en innovaties.

Waarom Van Hool kiest voor Hoekman Roestvaststaal

In de loop der jaren zijn de Van Hool-producten synoniem geworden voor kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en een verzorgde afwerking. Het hoog houden van deze standaarden, vraagt om goede afspraken en samenwerkingen met toeleveranciers. Hoekman Roestvaststaal levert rvs plaatwerkconstructies aan Van Hool.  De rvs-specialist vervaardigt onder andere inox-kasten, welke achterop melktankauto’s gemonteerd worden, maar  bijvoorbeeld ook de plaatwerkonderdelen voor biertankcontainers

< Terug naar onze klanten