Traffic2000: LED Signaalgevers

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Traffic2000: LED Signaalgevers

 

Al sinds 1998 werkt Traffic2000 samen met zijn opdrachtgevers aan het creëren van veiligere verkeerssituaties. Traffic2000 produceert LED signaalgevers voor hun Prowild Dynamische Wild Waarschuwing Systemen, maar bijvoorbeeld ook “open brug symbool-borden” met LED-verlichting.

Met het wildwaarschuwingssysteem hebben ze een tool ontwikkeld waarmee wild dat op het punt staat om over te steken, gedetecteerd wordt. Door vervolgens de signaleringsborden te activeren, wordt voorbijrijdend verkeer gewaarschuwd, zodat ze op tijd hun snelheid kunnen minderen. Uit statistieken blijkt dat op trajecten waarbij voorheen ongeveer 30 aanrijdingen met overstekend wild per jaar plaatsvonden, het aantal aanrijdingen al een aantal jaren met 95% is teruggedrongen!

Overstekend wild

Waarom kiest Traffic2000 voor Hoekman?

Voor de signaalborden heeft Traffic2000 behuizingen nodig. Hoekman mag deze produceren. De technische tekening van het product wordt aangeleverd door Traffic2000 en in samenwerking aangepast tot een werkbare oplossing.

 

 

Traffic 200 verkeer

“Door een uitstekende samenwerking met goede onderlinge communicatie is er een compleet product tot stand gekomen waarmee wij als producent maar ook onze klant als eindgebruiker tevreden mee is. Er wordt goed meegedacht en restpunten werden snel en vakkundig opgelost. Kortom een leverancier waar we het volle vertrouwen in hebben.”

Gert Hamberg –  Eigenaar

< Terug naar onze klanten