FTNON: machines voor de voedingsindustrie

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

FTNON: machines voor de voedingsindustrie

FTNON staat voor Food Technology Noord-Oost Nederland.  Meer dan 50 jaar geleden begon het bedrijf met het bouwen van machines voor de voedingsmiddelenindustrie.  Eerst voor de Nederlandse markt, inmiddels opereert de organisatie wereldwijd en worden er technologisch hoogstaande machines weggezet.

De kracht van FTNON

FTNON is een moderne, technisch en technologisch goed uitgeruste onderneming. Er worden individuele machines geproduceerd, maar ook volledig geïntegreerde productielijnen. De machines die FTNON ontwikkelt kunnen onder andere geautomatiseerd vlees, aardappelen en groenten versnijden. Ook zijn er oplossingen bedacht voor het wassen, drogen, mengen en koelen. De missie is het leveren van innoverende, vooruitstrevende totaalconcepten.

Waarom kiest FTNON voor Hoekman?

FTNON moet aan de meest strenge normen op het gebied van hygiëne, gezondheid en veiligheid voldoen. In het plaatwerkframe dat Hoekman Roestvaststaal in opdracht van FTNON vervaardigt, is door co-engineering over al deze facetten nagedacht. Hoekman Roestvaststaal is specialist op het gebied van plaatwerk en weet door jarenlange ervaring de mogelijkheden van het construeren vanuit een plaatwerkgedachte maximaal te benutten. Het prototype werd volledig  geoptimaliseerd en uit plaatwerk opgezet, waardoor er een betere balans in prijs en kwaliteit is gevonden. Doordat er minder bewerkingen nodig zijn, is daarnaast een kortere doorlooptijd te realiseren. Een win-winsituatie!

 

“Wat wij zo fijn vinden aan Hoekman Roesvaststaal  is het totaalconcept.

Van meedenken, snijden, zetten, lassen, afwerken etc… tot zelfs eventuele omissies, die achteraf netjes worden hersteld.

Hoekman ontzorgt zodat wij ons kunnen richten op het bedenken en vermarkten van supermachines”

 

Richard van der Linde – Director FTNON Delft

 

< Terug naar onze klanten