Voortgangsbijeenkomst Smart Welding Factory

Vandaag was er een Smart Welding Factory (SWF) voortgangsbijeenkomst. Binnen het project SWF wordt gewerkt aan de lasfabriek van de toekomst. Samen wordt er een procedé ontwikkeld dat het robotlassen van kleine series en enkelstuks efficiënter en kwalitatief beter maakt. Dit gebeurt door tijdrovende stappen te automatiseren en delen van processen samen te voegen. Hiermee wordt de kans op fouten verlaagt en de tijd waarin nieuwe producten op de markt kunnen worden gebracht verkort. Aan ons de eer om de partners op locatie te ontvangen, waar de gezette stappen aan elkaar werden gepresenteerd.


Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte