Vacature Lasser

Ben jij al MIG/TIG lasser of wil je dat graag worden? Bij ons krijg je de kans je laservaring verder te ontwikkelen of als beginnend lasser te leren. De verschillende lasmethoden, leren afstellen van de apparatuur en het werken met de werkopdrachten en technische specificaties via je eigen computerscherm wordt al snel bekend terrein voor je. Met je collega lassers vorm je een vast, leuk team waar je altijd mee kan overleggen.

Meer nieuws

Oplopende levertijden

Oplopende levertijden

De afgelopen weken hebben we van doen met een bovengemiddeld aantal geplaatste orders. Door deze toenemende vraag, zien we dat onze capaciteit tot een maximum wordt gevuld. Hierdoor komt onze leverbetrouwbaarheid onder druk te staan. Om een eerlijke verwachting af te geven, zijn wij genoodzaakt om onze levertijden op te hogen.

Lees meer
Nieuwe aanhanger

Nieuwe aanhanger

Hoekman Roestvaststaal verzorgt voor een groot deel, zelf het transport richting de klant. Hiervoor hebben we de beschikking over een bestelbus, een verlengde bus, een vrachtwagen en een aantal aanhangers. Deze nieuwe aanhanger gaat deze week voor het eerst de weg op! De aanhanger is voorzien van een huif, zodat we de onderdelen, frames en constructies droog kunnen vervoeren.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte