Vacature CNC Kanter

Werken als CNC Kanter binnen een innovatief familiebedrijf waar voor een grote diversiteit aan klanten metaalproducten worden gemaakt? Wij produceren zowel kleine en middelgrote series, als enkelstuks met een specialisatie op het gebied van rvs. Werk jij binnenkort samen met een leuk team van collega’s met onze geavanceerde LVD-kantbanken?

Meer nieuws

Nieuwe LVD Tandem “max. 7 meter”

Nieuwe LVD Tandem “max. 7 meter”

Eind februari verwachten wij onze nieuwe LVD kantbank machine. Momenteel wordt er nog druk gewerkt door fabrikant LVD om de machine te vervaardigen. De machine wordt namelijk speciaal op basis van onze wensen en eisen geproduceerd. Het gaat hierbij om een maatwerk tandemopstelling , met eigenlijk twee kantbanken die gezamenlijk, maar ook afzonderlijk van elkaar kunnen werken. Door kritisch te kijken naar de benodigde eigenschappen van de machine, zijn wij met deze nieuwe opstelling straks in staat om onze klanten optimaal te bedienen.

Lees meer
Update verbouwing

Update verbouwing

De werkzaamheden zijn nog steeds in volle gang! Er wordt gebouwd om onze productiehal in te richten op onze nieuwe machines. De Trumpf Lasersnijder is eerder deze week gebracht en wordt opgebouwd, de twee LVD Kantbanken in tandemopstelling verwachten we in week 8. De bouwwerkzaamheden verlopen goed en volgens planning. Er is een nieuw dak, over het bestaande dak heen, geplaatst en het oude dak wordt nu ontmanteld. Een hele uitdaging, want ondertussen draait de productie gewoon door!

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte