Vacature CNC Kanter

Werken als CNC Kanter binnen ons mooie familiebedrijf waar we voor een groot aantal klanten metaalproducten maken? Wij zijn specialist in rvs plaatwerk en produceren zowel enkelstuks, als kleine en middelgrote series. Leuk en afwisselend werk! Werk jij binnenkort samen met een gezellig team van collega’s met onze geavanceerde LVD-kantbanken?

Meer nieuws

Actuele levertijden week 39

Actuele levertijden week 39

In verband met de installatie van een nieuwe lasersnijmachine en een toenemende vraag uit de markt, zien we dat onze huidige snijcapaciteit tot een maximum wordt gevuld. Hierdoor komt onze leverbetrouwbaarheid onder druk te staan. Om een eerlijke verwachting af te geven, zijn wij genoodzaakt om een speling van 1 á 2 werkdagen in te calculeren:

Lees meer
Lasersnijden tot 6 meter met nieuwe Fiber Laser

Lasersnijden tot 6 meter met nieuwe Fiber Laser

Er wordt achter de schermen volop gewerkt aan het productie-klaar maken van onze nieuwe lasersnijmachine. De machine zelf wordt opgebouwd bij LVD, bij ons op locatie worden alle systemen ingericht om de machine straks mee te kunnen laten draaien. Met de aanschaf van een nieuwe fiber lasersnijmachine met automatisering is er flink geïnvesteerd in de productiecapaciteit, maar ook in het dienstenpakket.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte