Vacature CNC Kanter

Werken als CNC Kanter binnen een innovatief familiebedrijf waar voor een grote diversiteit aan klanten metaalproducten worden gemaakt? Wij produceren zowel kleine en middelgrote series, als enkelstuks met een specialisatie op het gebied van rvs. Werk jij binnenkort samen met een leuk team van collega’s met onze geavanceerde LVD-kantbanken?

Meer nieuws

Tablet overhandigd aan winnaar beursactie

Tablet overhandigd aan winnaar beursactie

Gisteren hebben we de tablet, een hele mooi Apple IPad, overhandigd aan de winnaar van de ESEF beursactie! Wij wensen Pim Benschop van de firma Ventil Test Equipment veel plezier met zijn gewonnen prijs.

Lees meer
Hoe onze nieuwe LVD kantbank haar plekje verkreeg

Hoe onze nieuwe LVD kantbank haar plekje verkreeg

Na jaren trouwe dienst hebben wij afscheid genomen van de twee Safan E-Break kantbanken. Hiervoor in de plaats hebben wij onlangs een tandemopstelling van twee geschakelde LVD Easy-forms geïnstalleerd. Aangezien wij al twee Easy-forms in gebruik hadden waarmee hoogwaardig zetwerk geleverd kan worden, een logische vervolgkeuze. Met deze stap is niet alleen geïnvesteerd in de zetkwantiteit, maar ook in de –kwaliteit. Dat zegt natuurlijk elke onderneming die in nieuwe machines investeert. Maar wat houdt dat nou daadwerkelijk in?

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte