Vacature CNC Kanter

Werken als CNC Kanter binnen een innovatief familiebedrijf waar voor een grote diversiteit aan klanten metaalproducten worden gemaakt? Wij produceren zowel kleine en middelgrote series, als enkelstuks met een specialisatie op het gebied van rvs. Werk jij binnenkort samen met een leuk team van collega’s met onze geavanceerde LVD-kantbanken?


Functieomschrijving CNC-Kanter (38 uur)


Als CNC Kanter bij Hoekman Roestvaststaal draag je zorg voor het zelfstandig instellen en bedienen van CNC-gestuurde kantbanken. Onderdeel van het werk is het nauwkeurig lezen van de werkopdracht en tekening, het controleren van de benodigde materialen, het maken van het product aan de hand van het CadManB buigprogramma en het uitvoeren van controles op het product. Je houdt je voornamelijk bezig met het bewerken van RVS en aluminium plaatmateriaal, maar ook staal komt voor.


Jouw werkzaamheden:

 • Lezen van technische tekeningen;
 • Zelfstandig instellen en bedienen van de kantbank;
 • Het vormen van de onderdelen.

Wat we vragen

 • Een afgeronde MBO-opleiding metaalbewerking;
 • Ervaring met kanten met behulp van een kantbank;
 • Ervaring met tekening lezen;
 • Basis materialenkennis;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ruimtelijk inzicht;
 • Een flexibele en oplossingsgerichte instelling.

Wat we bieden

 • Een afwisselende baan o.b.v. 38 uur (dagdienst) in een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf;
 • Salaris en voorwaarden conform CAO Metaalbewerking – Metaal & Techniek.

Over Hoekman Roestvaststaal

Al sinds 1986 maakt Hoekman metaalproducten in Nieuwleusen. Wat ooit begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke totaalleverancier voor een diversiteit aan bedrijven in de metaalverwerkende sector. Gaandeweg hebben wij ons gespecialiseerd in het bewerken van het materiaal RVS. Met een team van circa 70 collega’s werken wij samen aan diverse klantorders en projecten. We hebben de mogelijkheid om grote projecten aan te gaan, maar zijn ook in staat om flexibel enkelstuks en kleine series te produceren. Ons bedrijf heeft nog altijd een familiair karakter, waar de klant centraal staat!

Solliciteren


Interesse in deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie! De sluitingsdatum voor deze vacature is verlengd tot vrijdag 3 april 2020. Je mag je reactie sturen naar vacature@hoekman-rvs.nl

Solliciteer nu

Wij verwerken alle sollicitaties met de grootste zorg en aandacht. Als wij een geschikte kandidaat in jou zien, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Meer nieuws

Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Nieuwe dug-outs voor S.V. Nieuwleusen

Lees meer
Hoekman doet mee aan Vechtdal Grand Prix

Hoekman doet mee aan Vechtdal Grand Prix

Racen op een mobiele kartbaan, door het centrum van Ommen! De Juniorkamer Vechtdal organiseert de eerste echte Vechtdal Grand Prix. Bedrijfsteams rijden voor het goede doel en de felbegeerde titel. Er racen 30 teams om de felbegeerde titel. Hoekman Roestvaststaal doet mee met één team dat bestaat uit vier coureurs en een captain.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

 1. Rollecate 31
  7711 GG Nieuwleusen, NL
  Route plannen »

Hou mij op de hoogte