Vacature Administratief Medewerker

Een verantwoordelijke functie waarbij je vanuit het hart van Hoekman Roestvaststaal het secretariaat beheert, de verkoop- en inkoopadministratie uitvoert, de directeur ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden, de telefooncentrale bedient en de inkoop voor de kantine, het kantoor en de werkkleding onder je hoede hebt. Met zo'n takenpakket ken je veel ins en outs van de organisatie en heb je veel afwisseling in je werkzaamheden.

Meer nieuws

robotkanten

Onderzoek naar verbetering productieplanning in KORT-project

De productieplanning verbeteren en doorlooptijden verkorten? In het KORT-project onderzoekt Hoekman RVS samen met 3 collega plaatwerkbedrijven of het mogelijk is om doorlooptijden te voorspellen op basis van verzamelde data.

Lees meer
Open Bedrijvendag Nieuwleusen

Open Bedrijvendag Nieuwleusen

Zaterdag 5 oktober 2019 presenteren zo'n 30 bedrijven uit Nieuwleusen zich tijdens de Open Bedrijvendag. Het is de uitgelezen kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een groot aantal lokale bedrijven, in onder andere de techniek, bouw, administratieve sector, ICT en horeca. We willen je graag laten zien wat de regio jou te bieden heeft qua aanbod in producten en diensten, maar misschien ook wel als toekomstige werkgever voor een baan of stageplek!

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte