Project Duurzame Inzetbaarheid

Momenteel loopt er een project waarbij gekeken wordt naar duurzame inzetbaarheid van personeel. Het doel van het project is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Om personeel duurzaam in te kunnen zetten, spelen verschillende factoren mee. Zo wordt er gekeken naar gezondheid, opleiding, mobiliteit en het plezier in het werk. Bij Hoekman Roestvaststaal zijn we van mening dat onze mensen het verschil maken. Door te kijken naar de behoeften en belangen van onze medewerkers, creëren we een gezond arbeidsklimaat.

Gezonde en veilige werkomgeving

Eén van de onderwerpen die tijdens het project duurzame inzetbaarheid aan bod komt is het bevorderen van gezond en veilig werken. Hoekman Roestvaststaal wil als werkgever hierin graag een prominente rol op zich nemen. In 2015 zijn begonnen met het aanbieden van fruit aan onze medewerkers. Niet alleen gezond, maar ook lekker! Dit jaar wordt er ingezoomd op het thema werkdruk. Hoe wordt de werkdruk ervaren? Is er werkdruk en wat kunnen we doen om eventuele werkdruk anders te laten voelen. Automatisering en heldere werkprocessen zorgen ervoor dat de werkdruk voor de medewerkers dragelijk is en blijft. Dat sluit volledig aan bij onze visie. Voortdurend worden de bedrijfsprocessen gemonitord en waar mogelijk beter op elkaar afgestemd.

Bevorderen van de leercultuur

Binnen het thema leercultuur staan vooral de benutting en ontwikkeling van competenties van medewerkers centraal.  Meer inspraak, zelfontwikkeling en  meer regie in de eigen loopbaan dragen bij aan de betrokkenheid van onze medewerkers. Er wordt een inventarisatie uitgevoerd onder onze medewerkers om opleidingen en bijscholingen in kaart te brengen. Dit draagt ook bij aan de inzetbaarheid van onze medewerkers op meerdere functies/werkplekken binnen het bedrijf.

Samen op weg naar duurzame inzetbaarheid

Door als werkgever naast goede prestaties, hoge productiviteit en klanttevredenheid ook oog te hebben voor  een prettige werksfeer met gemotiveerde en vitale werknemers, werken wij aan duurzame inzetbaarheid.

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden

Hoekman is het weekend van Hemelvaart van 9 t/m 12 mei gesloten. Op maandag 13 mei zijn wij weer aanwezig. Ook zijn wij gesloten in de kerstweek 2024. Wij zijn vanaf vrijdagmiddag 20 december om 14.00 uur gesloten.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte