Inspriration4women

Eerder deze week ontving Heleen Wildvank-Hoekman een groep enthousiaste vrouwelijke ondernemers op locatie. Met het initiatief Inspiration4Women, brengt de Rabobank ambitieuze zakenvrouwen bij elkaar. En natuurlijk is het dan leuk om ook eens kennis te maken met de elegantie van een modern technisch bedrijf als Hoekman Roestvaststaal.

Het thema van de avond was arbeidsparticipatie. Eerst vertelde Netty Wakker, directeur-bestuurder van Kennispoort Regio Zwolle, haar verhaal over de Human Capital uitdaging. Een hot item dat alle ondernemers aangaat. Vervolgens mocht Heleen het stokje overnemen om iets te vertellen over het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering bij Hoekman Roestvaststaal. Dit werd gevolgd door een rondleiding in het bedrijf. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.

Meer nieuws

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer
Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte