Gezette en afgelaste rvs vloergoten van 12m lang

Voor onze klant maakten wij lange profielen in rvs op 12 meter lengte.

Lange rvs profielen uit plaatwerk
Doordat we het plaatwerk al op lengte konden snijden, was het mogelijk om de profielen van bijna 6 meter uit één stuk te zetten. Het maken van een complexe zetting in het profiel, draagt eraan bij dat er minder laswerk aan te pas hoeft te komen. De profielen van 2 mm dik rvs schuiven namelijk naadloos in elkaar, waardoor er gezamenlijk een stevige rand van 6mm ontstaat. De rand heeft een afgeronde vorm aan de bovenzijde. Naast de stevigheid die hiermee wordt gecreëerd, zorgt de afronding ervoor dat er minder makkelijk vuilophoping plaatsvindt op het bovenste oppervlak. Ook  is er nagedacht over een oplegvlak waar de roosters op komen te liggen, zodat de goot aan de bovenkant is afgedekt.

Bekijk referentie

Meer nieuws

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

Q Fin SER 1200 een grote sprong voorwaarts!

De nieuwe finish machine van Q Fin de Q-fin SER 1200 is in productie genomen bij Hoekman RVS. De snelheid en mogelijkheid om meer bewerkingen in één doorgang door te voeren geeft veel tijdwinst.

Lees meer
FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

FDP en Hoekman RVS organiseerden 'Handlaserlassen in de praktijk'

Met name metaalbedrijven kwamen op deze handlaserlassen presentaties en demonstratie op 7 maart jl. bij Hoekman RVS af. De praktische insteek met veel ruimte voor vragen en de demonstratie werden positief ontvangen.

Lees meer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kom in contact!

Hoekman
Roestvaststaal b.v.

  1. Rollecate 31
    7711 GG Nieuwleusen, NL
    Route plannen »

Hou mij op de hoogte