Lasersnijden RVS

Direct online bestellen! Pijlsnelle Fiberlaser voor lasersnijden rvs en aluminium

Inloggen Registreren

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

 • Specialist in Roestvaststaal
 • Familiebedrijf
 • Samenwerken aan succes
 • Adviserend
 • Klant staat centraal

Lasersnijden RVS

Upload 2D of 3D bestanden

Eenvoudig dxf-files of 3D steps van uw plaatwerk onderdelen uploaden het portaal. Het portaal brengt een 3d-bestand terug naar 2D en berekent het materiaal, het aantal zettingen en de snijtijden van uw onderdeel.

Upload 2D of 3D Cad bestanden

Direct een offerte in de mailbox

Nooit meer wachten op een offerte. Als de bestanden goed zijn, ontvangt u online offerte. Dag en nacht.

Direct een offerte in de mailbox

Snel bij u op adres bezorgd!

Wij zijn voorraadhoudend in diverse soorten staal, rvs en aluminium. Snijwerk vanaf drie werkdagen gereed, zetwerk 6 – 8 werkdagen.

Vanaf drie werkdagen geleverd

Account aanmaken

U kunt vrijblijvend een account aanmaken voor gebruik van het webportaal. Via het webportaal is het mogelijk om direct offertes op te vragen met de bewerkingen lasersnijden en kanten. Bevat uw onderdeel meerdere bewerkingen, als boren en tappen dan kunt u dit aangeven bij uw upload en wordt er handmatig voor u verder gecalculeerd.

RVS materialen, diktes en plaatafmeting

Het webportaal is berekend op standaard handelsmaten, waarbij de onderdelen worden gepuzzeld uit een plaatafmeting van 1500mm x 3000mm. Door het gebruik van moderne nesting-software, wordt de plaat zo gunstig mogelijk benut, wat uiteraard in uw voordeel werkt.  In combinatie met de automatisering zorgt dit voor korte doorlooptijden, waardoor wij snel kunnen leveren. De rvs-platen die wij snijden bevinden zich in een range van 0,5 mm tot 25 mm dikte. Hierbij is o.a. keuze uit:

 • RVS 304
 • RVS 316
 • Warmgewalst / Koudgewalst RVS
 • Bright Annealed RVS
 • RVS met Folie
 • RVS met 2B finish
 • RVS met geslepen korrel
 • Ook andere (exotische) materialen

Andere materialen en afmetingen

Wij zijn voorraadhoudend in diverse materiaalsoorten. Naast rvs snijden wij ook aluminium en staalsoorten. Buiten het webportaal om is het ook mogelijk om groter rvs en aluminium snijwerk te bestellen. De maximale plaatafmeting die wij kunnen verwerken is zelfs 6000 x 2000 mm! U kunt contact met het verkoopteam opnemen voor de mogelijkheden.

Over Hoekman Roestvaststaal

Van lasersnijden en zetten, tot complete eindproducten in aluminium en rvs. Hoekman Roestvaststaal is een totaalleverancier in plaat en constructiewerk. De productie wordt hoog geautomatiseerd aangestuurd, zodat we onze klanten een efficiënte werkplaats kunnen bieden. Wij hebben de kennis in huis om uit plaatwerk een eindproduct te maken die aan de de eisen en wensen voldoet. Daarbij denken we mee om zo min mogelijk materiaal, bewerkingen en tijd te verspillen, waardoor we grip houden op de kostprijs.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij vertellen u graag meer! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsnaam
KvK-nummer
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
BerichtOnline offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?