Lasersnijden Overijssel

Zoekt u een lasersnijbedrijf in Overijssel? Hoekman Roestvaststaal snijdt aluminium, staal en rvs plaatwerkdelen!

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Lasersnijden Overijssel

Lasersnijden in Overijssel? Hoekman Roestvaststaal uit Nieuwleusen maakt halffabrikaten voor een diversiteit aan klanten. Wij zijn een modern bedrijf met een vergevorderd geautomatiseerd lasersnijproces. Als sinds 1997 snijden wij plaatmateriaal als rvs, aluminium en staal in eigen huis. Door het snijden van onderdelen bij ons uit te besteden, bent u verzekerd van kwalitatief goed snijwerk. Bedrijfsbreed zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van rvs. Met een team van zo’n 60 werknemers dragen wij grote zorg voor al uw snij-opdrachten. Lasersnijden tegen een marktconforme prijs, met goede kwaliteit én op tijd bij u geleverd!

 

 

Snijbestanden in DXF en STEP

2D tekenen in AutoCad, SolidWorks of andere tekenpakketten is gesneden koek bij veel technische ondernemingen. Uw snij-bestanden kunt u dan ook probleemloos bij ons aanleveren in DXF. Ook hebben wij software die geautomatiseerd uw 3D-bestanden (STEP) ontvouwd. Heeft u nog geen ontwerp in het juiste bestand? Ons verkoopteam voorziet u graag van advies. Ook kan ons bedrijfsbureau u ondersteunen bij het ontwerpen, ontwikkelen en engineeren van uw eindproduct. Het juist aanleveren van uw bestanden zorgt voor een snellere doorlooptijd en uiteindelijk een lagere kostprijs. In de gehele keten zorgt dit voor continuïteit, vertrouwen en gemak. U kunt uw kant snel beleveren met grip op de kosten!

Offerte voor rvs lasersnijden ontvangen?

Een prijs aanvragen voor uw rvs snij-onderdelen kan via ons verkoopteam of via het webportaal. Met het gebruik van calculatie-software kan als snel een reële prijs voor lasersnijden worden bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. materiaalprijzen, bewerkingstijden en de grote van uw serie. Omdat het snij-proces voor onze klanten 24/7 plaatsvindt en de capaciteit van de snijmachines maximaal wordt benut, kunnen ook enkelstuks gunstig worden aangeboden. De reactietijd van ons verkoopteam voor uw aanvragen is gemiddeld 1 à 2 werkdagen. Lees meer over bestellen, levering en levertijden.

Bereken online de kosten voor RVS Snijwerk

Ons webportaal staat 24/7 ter beschikking ter beschikking om u van offertes te voorzien. Door zelf uw tekeningen te uploaden ontvangt u al binnen enkele minuten een prijs, plaatst u direct bestellingen of herhaalorders.

Meer over het webportaal >

Meer weten over het lasersnijden van rvs?

Ook het vertrouwen gekregen om Hoekman Roestvaststaal in te zetten voor het lasersnijden van rvs en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?