RVS Lassen

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

RVS Lassen

RVS Lassen? Hoekman-Roestvaststaal is al ruim 3 decennia toeleverancier van plaat– en constructiewerk. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel lasersnijden en cnc-kanten. Met een verreikend specialisme op het gebied van roestvaststaal (rvs/roestvrijstaal), verwerken wij plaatdelen tot halffabrikaten of totaalproducten voor een diversiteit aan klanten. Met een lasserij van 1.000m² en 10 volledig uitgeruste lasplekken en drue lasrobots, zijn wij een totaalleverancier in las- en constructiewerk.

Wij bieden de volgende lastechnieken:

Lasserij Hoekman

Specialisme in RVS lassen

In onze lasserij wordt, om besmetting te voorkomen, enkel rvs en aluminium verwerkt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in rvs en het bewerken ervan, wij zijn dan ook in staat om ook gecertificeerd laswerk aan te bieden.

Ons team van ruim 50 collega’s staat voor u klaar om uw project te begeleiden van schets naar afgewerkt product. Wij brengen uw wensen gedetailleerd in kaart en adviseren u met onze praktijkervaring over het lassen van rvs. Door goed te kijken hoe de tekening is opgebouwd, is het soms mogelijk om bewerkingstijd en materiaal te reduceren. Omdat wij het totale proces beheersen, weten we waar de knelpunten zitten en zijn we in de gelegenheid om het werkproces continu te verbeteren. Wij werken met moderne software en technieken die ons helpen om efficiënt te kunnen werken. Wij staan voor goede kwaliteit, tegen marktconforme prijzen, snel bij u geleverd!

Levertijden voor rvs laswerk

Door de hoge mate van automatisering, kunnen wij werken met korte doorlooptijden en is het mogelijk om laswerk relatief snel klaar te hebben. Bekijk de actuele levertijden.

RVS Laswerk voor diverse industrieën

Door het snijden, zetten en lassen van RVS zijn wij in staat om onderdelen te maken voor machines, apparaten, design en constructie. Deze onderdelen worden toegepast in verschillende sectoren als de maritieme sector agrarische sector, on- en offshore en voedingsmiddelen industrie.

Geavanceerde lasrobots

Naast een team van ervaren lassers beschikken wij over twee lasrobots die continu kunnen lassen. Robotlassen is ideaal voor seriematig laswerk. De geautomatiseerde laswerkzaamheden leiden tot een constante kwaliteit en een kortere doorlooptijd. Wij zoeken altijd naar oplossingen om ons productieproces te verbeteren. Daarbij investeren wij in R&D onderzoek  om het robotlasproces verder te automatiseren.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakkundig personeel
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Aandacht voor u, uw wensen en uw product
  • De nieuwste technologieën

Meer weten over het lassen van rvs en aluminium?

Van enkelstuks tot serieproductie; wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw projecten. Neem eens vrijblijvend contact met ons op.