RVS Lassen

RVS lassen zonder besmetting in onze lasserij waar enkel rvs en aluminium wordt gelast. Van halffabrikaat naar totaalproduct, bespreek uw wensen!

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

RVS Lassen

RVS Lassen? Hoekman-Roestvaststaal is al decennia toeleverancier van plaatwerk. Met een verreikend specialisme op het gebied van roestvaststaal (rvs/roestvrijstaal), verwerken wij plaatdelen tot halffabrikaten voor onze klant. Onze dienstverlening gaat verder dan enkel lasersnijden en cnc-kanten. Met een lasserij van 1.000m² en 10 volledig uitgeruste lasplekken en twee lasrobots, zijn wij een totaalleverancier in las- en constructiewerk.  In onze lasserij wordt, om besmetting te voorkomen, enkel rvs en aluminium verwerkt. Het verwerken van roestvaststaal gaat zeer nauwkeurig. Het verkeerd lassen of nabehandelen kan namelijk grote gevolgen hebben. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in rvs en het bewerken ervan, wij zijn dan ook in staat om ook gecertificeerd laswerk aan te bieden.

Wij bieden de volgende lastechnieken aan:

Lasserij Hoekman

Geavanceerde lasrobots

Tevens beschikken wij over twee lasrobots die continu kunnen lassen. Robotlassen is ideaal voor seriematig laswerk. De geautomatiseerde laswerkzaamheden leiden tot een constante kwaliteit en een snellere doorlooptijd. Wij zoeken altijd naar oplossingen om ons productieproces te verbeteren. Daarbij investeren wij in R&D onderzoek om het robotlasproces verder te automatiseren.

Eigen lassers die gespecialiseerd zijn in RVS lassen

Ons team van werkvoorbereiders, calculators en productiemedewerkers staat voor u klaar om u te begeleiden van schets naar afgewerkt product. Wij brengen uw wensen gedetailleerd in kaart en adviseren u met onze praktijkervaring in het lassen van rvs. Onze medewerkers weten precies hoe rvs reageert en waar ze op moeten letten bij het leggen van de las.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vakkundig personeel
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Aandacht voor u, uw wensen en uw product
  • De nieuwste technologieën