Robotlassen

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Robotlassen

Robotlaswerk uitbesteden? Robotlassen is zeer geschikt voor seriematig laswerk en repeterende werkzaamheden. Hoekman Roestvaststaal beschikt over drie lasrobots, die veelvuldig ingezet worden voor serieproductie. Dankzij het robotlassen in eigen huis, zijn wij in de gelegenheid constante kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

 

Strak Robotlaswerk - Robotlassen

Robotlassen van RVS en aluminium

Ons specialisme ligt op het gebied van het bewerken van RVS. In onze las- en assemblagehal wordt enkel rvs en aluminium vervaardigd om besmetting te voorkomen. Het lassen van rvs vraagt om specialistische kennis van de lasprocessen en het materiaal. Door de de jarenlange ervaring met het bewerken van rvs en aluminium kunnen wij u van passend advies voorzien.

Grip op productiekosten door gebruik lasrobot

Hoekman Roestvaststaal investeert constant in het verbeteren van haar productieprocessen. Momenteel loopt er een haalbaarheidsstudie voor het automatiseren van het robotlassen binnen ons bedrijf.  Door een hoge mate van automatisering en het gebruik van moderne software vergroten we de doorloopsnelheid. Robotlassen past heel goed in dit principe. Dit werkt ook in uw voordeel, doordat we korte levertijden kunnen waarborgen, met grip op de kosten. Door onze productieprocessen te optimaliseren, blijven wij uw innovatieve partner waar u met een gerust hart uw project kunt neerleggen. En u? U kunt zich blijven richten op het ontwikkelen en vermarkten van uw product.

Robotlascellen met opspanmogelijkheden

De lascellen waarin de robots zijn geplaatst zijn voorzien van opspanmogelijkheden en kunnen apart van elkaar beladen en ontladen worden. Hierdoor heeft Hoekman Roestvasstaal de mogelijkheid om continue door te lassen. Het is met deze lasrobots mogelijk om zowel TIG als MIG/MAG te lassen.

Kwaliteit door gebruik lasmallen

Om de kwaliteit te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van lasmallen die om het product heen worden gecreëerd.  Deze lasmallen zijn zeer bepalend voor de kwaliteit van uw eindproduct. De lasmallen worden op ons bedrijfsbureau ontworpen en ontwikkeld. Doordat wij zelf vele bewerkingen, als 3D engineeringlasersnijtechniek en het CNC kanten , in eigen huis uitvoeren zijn wij  in de mogelijkheid de lasmallen snel en nauwkeurig te fabriceren. Onze specialisten helpen u ook graag om het product dat u wilt laten robotlassen zo efficiënt mogelijk te ontwerpen, waarbij wordt gekeken naar de complexiteit en het aantal onderdelen en te leggen lassen in het product.