Gecertificeerd RVS laswerk

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Gecertificeerd RVS laswerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gecertificeerd RVS laswerk voor u kan uitvoeren? Hoekman Roestvaststaal is een snelle en betrouwbare toeleverancier van plaatwerk en complete lasconstructies. Wij verzorgen al ruim 30 jaar gecertificeerd RVS laswerk voor machinebouwers en voedingsmiddelenindustrie. Ook bedrijven die werkzaam zijn in de chemie, carrosseriebouw en de medische industrie weten ons te vinden.

Gecertificeerd RVS Laswerk: geautomatiseerd of door vakmensen

RVS laswerk vraagt om een gedegen kennis van het materiaal. Hoekman Roestvaststaal is specialist op het gebied van RVS en duplex. Voor ons gecertificeerd RVS laswerk beschikken wij over vele laswerkplekken met zowel TIG-lastoestellen als MIG-MAG lastoestellen. Onze lassers zijn gecertificeerd conform ISO 6947 en ISO 9606. Daarnaast hebben we 2 lasrobots die we gebruiken voor grotere series en repeterende werkzaamheden. Door het lassen te automatiseren, kunnen we u een constante kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs.

Hoekman Roestvaststaal

  • Al decennia lang een gedreven en innovatief familiebedrijf
  • Volledige ontzorging, van engineering tot eindproduct
  • Meerdere mogelijkheden tot certificering

Contact opnemen

Heeft u vragen over gecertificeerd RVS laswerk, neem dan gerust contact op. Vanzelfsprekend kunt u ook met andere vragen bij ons terecht. We helpen u graag verder.