Buislasersnijden

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Buislasersnijden

Buislasersnijden is een techniek binnen het lasersnijden, waarmee het mogelijk is om buizen en kokers te snijden. Hoekman Roestvaststaal heeft zich door de jaren heen voornamelijk gespecialiseerd in plaatwerk. Met onze Trumpf lasersnijmachines snijden wij plaatmateriaal tot diktes van 25mm. Dikker materiaal kunnen we waterstraalsnijden. Dat neemt niet weg dat constructies kunnen bestaan uit buis- en kokerprofielen. Als totaalleverancier kunnen wij u uiteraard ontzorgen, ook wanneer uw product is opgetekend met buizen en kokers.

Constructie met buis- en kokerprofielen

Door slim te engineeren is het mogelijk om een frame dat bestaat uit kokerprofielen om te zetten naar een frame dat volledig uit plaatwerk is gezet. Buislasersnijden wordt in dit geval overbodig gemaakt. In sommige gevallen pakt het juist voordelig uit om een constructie die bestaat uit buis- en kokerpofielen tóch te zetten uit plaatwerk. Voor onze klant Lacquey hebben we in samenwerking succesvol een constructie gere-engineerd, wat diverse voordelen opleverde:

✔ Flinke kostenbesparing door efficiënt materiaalgebruik

✔ Open profielen, dus beter schoon te houden

✔ Op 1 manier passend frame, door gebruik van nokverbindingen

Buislasersnijden toch de beste oplossing?

Hoekman Roestvaststaal heeft een partnernetwerk waar  het buislasersnijden kan worden uitbesteed. Zo behoudt uw constructie toch haar oorspronkelijke vorm. Wij nemen de verantwoordelijkheid dat het buislasersnijwerk onder condities gebeurd die u normaliter ook van ons gewend bent. De overige bewerkingen en verwerking tot uw eindproduct worden bij ons in huis uitgevoerd. U behoudt één aanspreekpunt en wij bewaken de levertijd en kwaliteit.

Waarom Hoekman Roestvaststaal?

Hoekman Roestvaststaal is al ruim 25 jaar de toeleverancier in metaalbewerking, met haar specialisme op het gebied van rvs. Door de jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan bij de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het ontwerpen en in productie zetten van rvs frames en lasconstructies voor verschillende branches. Hierdoor kunt u rekenen op een goed advies. Wij investeren continu in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Zo zorgen wij dat ons personeel bestaat uit vakmensen.

Daardoor bent u bij ons verzekerd van:

✔ Jarenlange ervaring

✔ Kennis en expertise

✔ Vakkundig personeel

✔ Kwaliteit en perfectie

Meer informatie?

Voor meer informatie over buislasersnijden kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons personeel staat voor u klaar.