Montage

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

Montage

Wilt u het afmonteren van producten liever uitbesteden? Wij hebben de mogelijkheid om desgewenst producten voor u te assembleren en te monteren. In overleg met u bekijken we welke werkzaamheden u bij ons onder kunt brengen.  Wij willen graag met u samenwerken en zodoende tot een goed eindproduct komen. Om de producten volledig gemonteerd naar uw klant af te sturen, kan het interessant zijn dat Hoekman Roestvaststaal hierbij een deel van uw productieproces overneemt.

Montage door gekwalificeerd personeel

Voor het monteren van producten hebben wij VCA gecertificeerd personeel in dienst, met kennis van de productieprocessen en de materialen. Voor het monteren kunt u bijvoorbeeld denken aan machine-onderdelen, (delen) van een productiestraat, of producten zoals kasten, bordessen, stellingen en trappen.

monteren machine rvs

 

Monteren en andere deelprocessen uitbesteden

Van lassen, robotlassen, voormonteren, afmonteren, assembleren tot samenstellen van rvs- en aluminium machineonderdelen of constructies. Compleet met nabehandeling, als beitsen, passiveren of glasparelen. Door de vele bewerkingen in eigen huis kunnen wij u volledig ontzorgen. Door al in de engineeringsfase na te denken over de toepassing van het product, kan deze zo efficiënt mogelijk worden geproduceerd. Sleuven en gaten worden al gelijk op de juiste positie gelaserd. Nok- gatverbindingen zorgen tevens voor de juiste positie en maatvastheid van verbindingen. Doordat Hoekman Roestvaststaal vanuit een plaatwerkprincipe engineert, willen wij graag met u meedenken hoe  we gezamelijk tot een eenvoudig te monteren eindproduct komen, waar alle verspillingen in het maakproces worden geëlimineerd. U wint hierdoor in materiaal en productiekosten. Daarnaast behoudt u één aanspreekpunt en kunt vertrouwen op korte doorlooptijden, een goede inschatting van arbeid en materiaal en geen hoge onverwachte (transport)kosten achteraf.