Bedrijfsprofiel

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Bedrijfsprofiel

Over Hoekman Roestvaststaal

Als toeleverancier in plaatwerk als lasersnijden, watersnijden en cnc-kanten  zijn wij een snelle en betrouwbare schakel in uw productieproces. Plaatwerkonderdelen in rvs, alu en staal (tot max. 25mm) snijden wij probleemloos met onze lasersnijmachines, dikkere materialen kunnen we voor u watersnijden. Onze lasersnijmachines snijden 24/7 en volledig geautomatiseerd, waardoor wij u snel kunnen bedienen. Via ons webportaal plaatst u eenvoudig een aanvraag voor lasersnijwerk en kantwerk

Met onze uitgebreide expertise, voornamelijk op het gebied van RVS, vindt u in ons ook een partner als het gaat om constructiewerk, van engineering tot complete lasconstructies. Met zowel de kennis, als de productietechniek in eigen huis, voegen wij waarde toe aan uw project. Door continu te innoveren in automatisering, productieprocessen en bewerkingen is Hoekman Roestvaststaal specialist in haar vakgebied. Hierdoor kunt u zich kunt richten op het ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten van uw eindproduct. Ons doel is om u te begrijpen, te ondersteunen en te ontzorgen van het begin tot eind!

Samenwerkingen Hoekman Roestvaststaal:

Metaalunie
Nevat
Lac
Smart Welding Factory
Smart Industry
RVS Verenging Noord Nederland
IKN (Industriecombinatie Nieuwleusen)
Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling
ESEF
ALURVS
FDP
Metaalnieuws

Ceritificering: ISO 9001 en MVO

Toeleverancier in metaalproducten; halffabricaten en constructiewerk

Hoekman Roestvaststaal is fabrikant en toeleverancier voor de metaalverwerkende industrie. Met ruim 50 medewerkers wordt een diversieteit aan klanten en sectoren bediend, o.a.

Foodsector
Agri- en mechanisatie
Machine- en apparatenbouw
Transport en carrosserie
Hightech
Chemie
Offshore
Maritieme Industrie

Voor welke bewerkingen kunt u bij Hoekman Roestvaststaal terecht?

Lasersnijden
Watersnijden
Watersnijden
Kanten
Zetten
Buigen
Walsen
Lassen
Tig 
Mig
Robotlassen
Robot Tig-lassen
Robot Mig-lassen
Glasparelen
Keramisch parelen
Beitsen
Volbadbeitsen
3D engineering
Gecertificeerd laswerk
Plaatconstructie
Constructies rvs
Constructiewerk
Plaatwerk
RVS plaatwerk 
Plaatbewerking
RVS Machinebouw 
Machinebouw
Apparatenbouw
Appendagekasten
Voedingmiddelensindustrie
Framebouw RVS 
Framebouw
Bronkoppen
Aluminium putdeksels
Plaatwerk op maat
Plaatwerk staal
Plaatwerk aluminium
RVS Specials
Toelevering plaatwerk
Toelevering van rvs plaatwerk
TIG laswerk
MIG laswerk
Walswerk
Zetwerk
Buigwerk
Laswerk
Snijwerk 
CNC kanten
CNC Walsen
Vloeiboren
Boren 
Tappen
Slijpen
Polijsten 
Parelstralen
Stralen rvs
Poedercoaten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op.

HoekmanRoestvaststaal
Rollecate 31
7711 GG Nieuwleusen
Tel: +31(0)529 488 020
info@hoekman-rvs.nl
www.hoekman-rvs.nl

 

Als nuchtere toeleverancier uit het noordoosten van het land mag ook Hoekman Roestvaststaal uit Nieuwleusen niet ontbreken op het platform voor de binnenlandse maakindustrie. Hoekman produceert sinds 1986 plaat- en constructiewerk voor zijn klanten.

Plaat- en constructiewerk

Plaat- en constructiewerk. Ja, dat doen er wel meer. Maar wat maakt een familiebedrijf als Hoekman nou bijzonder? Wanneer je de plaatwerk-tak bekijkt, levert Hoekman snel en concurrerend plaatwerkonderdelen die de klant zelf verder kan verwerken binnen zijn productie. Een hoge mate van automatisering van verschillende bedrijfsprocessen zorgt voor een efficiënt werkproces. Bestellen van lasergesneden plaat, eventueel zelfs aangevuld met zettingen, kan eenvoudig via het webportaal. Op basis van de door de klant zelf aangeleverde cad-files heeft hij zijn halffabricaten in zowel rvs, staal als aluminium snel in huis. De klant van nu vraagt om snelheid, maar ook om kwaliteit en een eerlijke prijs. Dat biedt Hoekman. En ook als de klant vraagt om een leverancier die net iets meer te bieden heeft, met hem meedenkt en met hem samenwerkt, is Hoekman Roestvaststaal een totaalpartner.

De plaatwerkfilosofie van Hoekman

Wanneer het gaat om totaalproducten als rvs frames, machinebouw en lasconstructies, heeft Hoekman Roestvaststaal zich volledig gespecialiseerd op het bewerken van rvs. Dit gaat geweldig samen met het plaatwerkdeel dat toch al in huis geproduceerd kan worden. De plaatwerkfilosofie van Hoekman houdt in dat door slim te construeren vanuit plaat, verspilling zoveel mogelijk wordt tegen gegaan. Verspilling van tijd en materiaal, maar ook van kwaliteit. Hoekman faciliteert als het ware zijn werkplaats aan de klant. Het bedrijf heeft de machines, de kennis en de mensen in huis om efficiënt en klantgericht totaalconstructies te produceren. De klant kan het maakproces met een gerust hart bij Hoekman neerleggen, zelfs tot assemblage aan toe. Zo kan hij zichzelf focussen op het (door)ontwikkelen en het vermarkten van zijn eindproduct.

Hoekman showt slimme constructie uit plaatwerk

FTNON is een wereldwijde speler in de voedingsmiddelenindustrie die machines ontwikkelt en produceert. Op de stand staat het frame dat zij gebruiken om een robot te huisvesten, waarmee per uur 1800 kroppen sla van hun kern ontdaan kunnen worden. Door samen te werken met de klant is er veel winst behaalt in materiaal en bewerkingen. In zijn prototypingfase bestond het frame uit buis- en kokerprofielen, nu is het volledig uit plaatwerk gezet. Door vormvrijheid in de engineeringsfase wordt het plaatwerkvoordeel volledig benut. Met het gebruik van nok- gatverbindingen past een frame maar op één manier in elkaar, met maatvastheid en een nauwkeurig resultaat tot gevolg. Het frame voldoet ook nog eens aan de hoogste HACCP-eisen. In combinatie met de unieke vision-  en grippertechnology van de robot, staat er een machine die zijn tijd ver vooruit is!

Bezoek de stand en win een tablet naar keuze!

Om met de klant geschiedenis te schrijven en aan de toekomst te bouwen, investeert Hoekman in een langdurige klantrelatie. Elkaar sterker maken, daar draait het om. Hoekman Roestvaststaal maakt tijdens ESEF onderdeel uit van het Metaalunie Paviljoen in hal 1. Bezoek de stand en ontdek uw voordelen!

 

Raad het gewicht en maak kans op een tabelt naar keuze!Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?