Bedrijfsfotografie op locatie Nieuwleusen

Alvasi heeft voor ons fotografie op locatie verzorgd. Bekijk hier het resultaat!

Hoekman Roestvaststaal uw totaalleverancier

  • Specialist in Roestvaststaal
  • Familiebedrijf
  • Samenwerken aan succes
  • Adviserend
  • Klant staat centraal

Bedrijfsfotografie op locatie Nieuwleusen

Bedrijfsfotografie op locatie in Nieuwleusen

Voor bedrijfsfotografie op locatie ontvingen wij een fotograaf via Alvasi Reclame in Nieuwleusen, onze huisleverancier als het gaat om multimedia. Zoekt u een bedrijf dat voor u ook bedrijfsfotografie op locatie verzorgd? Dan bevelen wij u van harte Alvasi Reclame uit Nieuwleusen aan!

Bedrijfsfoto’s laten maken

Als bedrijf dat RVS-producten maakt, vinden we het belangrijk om een indruk te geven van ons bedrijf, ons team en de werkzaamheden. Hiervoor wilden we graag een aantal mooie bedrijfsfoto’s laten maken. We kwamen hierover in contact met Alvasi Reclame uit Nieuwleusen. Alvasi voorziet ons al jaren in drukwerk, reclame-uitingen en bestickering van onze bedrijfsauto’s.

Professionele foto’s laten maken

Wilt u ook professionele foto’s laten maken? Met een fotograaf van Alvasi kunt u de mogelijkheden bespreken. Eerst wordt er bij u op locatie een afspraak gemaakt om  de wensen en bijzonderheden door te nemen. Op basis hiervan wordt een passende offerte uitgebracht en  bij akkoord kan de datum worden gepland. Er worden ontzettend veel foto’s gemaakt tijdens zo’n opnamedag. Gedurende de fotoshoot wordt afgevinkt of alle onderdelen aan bod zijn gekomen. Voor ons bestond dit uit:

Naderhand werd er eerst door Alvasi een selectie gemaakt uit het geschoten materiaal om alvast het kaf van het koren te scheiden. Vervolgens hebben wij samen met de fotograaf uit de overgebleven foto’s een keuze gemaakt in de foto’s die we graag wilden hebben. Vervolgens zijn deze foto’s professioneel nabewerkt.

Productfoto’s laten maken

Ook voor productfoto’s voor uw website of webshop biedt Alvasi Reclame uit Nieuwleusen een uitstekende dienst. Met oog voor detail en het product!

Teamfoto laten maken

Met het hele team op de foto?  Inmiddels bestaat ons team al uit meer dan 45 personen. Hoog tijd om ons team op beeld vast te laten leggen! Alvasi verzorgde de teamfoto voor ons. Zij bieden daarnaast de mogelijkheid om de foto’s afgedrukt te leveren in alle gewenste formaten.

Meer weten over Alvasi Reclame uit Nieuwleusen?

Wilt u weten wat Alvasi voor u kan betekenen op het gebied van fotografie? Bekijk dan hier de contactgegevens.Online offerte aanvragen

Snel en eenvoudig snij- en zetwerk bestellen

Gelijk een offerte voor het lasersnijden of cnc-kanten van uw onderdelen in rvs, staal of aluminium? Plaats uw aanvraag in het online webportaal!

Wilt u direct meer weten over Hoekman Roestvaststaal?